Recenzije - Neoderm

Moje lice blista

Sjećam se dana kada sam prije dvije godine ugledala svoje lice u ogledalu (sivo, umorno, visjelo na sve strane…a tek 48) i tada sva jadna nazovem danas svoju dragu dr. Steffi u NEODERM, umornim i očajnim glasom tražeći termin (čula sam za dr. kao jednu od onih koja ima “drugačiji pristup”). Sva sreća doktorica je… Više “Moje lice blista”

Bernarda

Rijetko viđen profesionalizam

Što reći za Neoderm odnosno našu doktoricu Steffie? Teško je to sve sažeti u nekoliko rečenica. Dr. Steffie je takva da biste mogli i knjigu napisati. Ali pokušat ću. S obzirom da sam iz Osijeka teško je naći nekog adekvatnog tko bi se brinuo o mojoj koži. Imala sam problem sa cistama na licu i… Više “Rijetko viđen profesionalizam”

Irena

Presretna klijentica

Zauvijek ću biti zahvalna svojoj prijateljici Ines što me uputila u Neoderm, znam da je njoj odlazak tamo predložila radna kolegica koja je isto bila oduševljena Neodermom i radom doktorice Švaganović. Prijašnja kozmetičarka kod koje sam išla (doktorica-dermatologica) je otišla u mirovinu i trebala sam nastaviti s njegom lica. Moja prijateljica mi je rekla –… Više “Presretna klijentica”

Ivana

Vrhunska usluga

Doktorici Steffie, sada već dragoj prijateljici sam jako zahvalna na njezinom trudu i zalaganju da pronađe pravi tretman za njegu moga lica. Prije nje nisam redovito posjećivala kozmetičarke, već sam brigu o svojoj koži prepuštala najpoznatijim zagrebačkim dermatološkim klinikama i poliklinikama. Dotad sam (govorim o razdoblju do svoje četrdesete godine) uglavnom brigu o svome licu… Više “Vrhunska usluga”

Jasmina

Izuzetno sretna

Izuzetno sam sretna što sam svoje povjerenje vezano za njegu kože prepustila u ruke dr. Steffi. Oduševljena sam njenim pristupom rješavanja problema i sa punim povjerenjem slušam sve njene sugestije i savjete. Za doktoricu sam čula preko medija, jednom prilikom sam slušala razgovor sa Bornom Kotromanić koja ju je jako hvalila, u prvom redu individualni… Više “Izuzetno sretna”

Jasminka

Ugodno iznenađenje

Prvi put kada sam pročitala članak u časopisu o Neodermu, nazvala sam za termin, ne očekujući previše. Od tog prvog dolaska i susreta s doktoricom Švaganović bila sam ugodno iznenađena pristupom, stručnošću i ugodnim ambijentom. Konačno sam našla u doktorici Steffie osobu koja će mi odgovoriti na sva pitanja i nedoumice te će bez žaljenja… Više “Ugodno iznenađenje”

Renata

Neoderm se brine o koži moje cijele obitelji preko 20 godina

Prije 23 godina (’97) došla sam, ne sjećam se više kako, do Štefi. Tada je to bio mali salončić,  danas je – svi znamo – SF. Tada sam prepoznala stručnost, danas znam da  kvaliteta neprekidno raste, iz godine u godinu. Nakon iskustava u Austriji i Španjolskoj gdje sam živjela, Štefin entuzijazam i rezultati koje je… Više “Neoderm se brine o koži moje cijele obitelji preko 20 godina”

Prijateljica

Biram samo najbolje za svoju kožu, a to je dr. Steffie i Neoderm

Neoderm je najsofisticiranije mjesto u  Zagrebu, a uvjerena sam i mnogo šire, kojem možete povjeriti njegu kože lica. U želji da počnem ulagati u svoju kožu, otkrila sam ga nakon dugoročnog istraživanja po internetu, ne pristajući na ekspresne metode koje se agresivno reklamiraju a rezultiraju abormalnim, uniformiranim izgledom lica. Neoderm preporučujem svima koji naslućuju da… Više “Biram samo najbolje za svoju kožu, a to je dr. Steffie i Neoderm”

Maša

Preko 15 godina samo dr. Steffie i Neoderm

Doktoricu Steffie preporučila mi je moja dobra prijateljica. Otad je prošlo skoro 15 godina i nikad više nisam otišla negdje drugdje za tretman na licu. Bilo da se radi o “samo” čišćenju lica ili nekom drugom tretmanu ono što osobito cijenim kod doktorice je što vam neće “gurati” kojekakve nepotrebne zahvate nego će vam preporučiti… Više “Preko 15 godina samo dr. Steffie i Neoderm”

Alka

Cjelovit pristup koži uz nevjerojatan trud dr. Steffie

Neoderm sam odabrala na preporuku drage prijateljice s besprijekornim tenom (koji nije bio takav prije suradnje s doktoricom i redovitih tretmana). Jako sam zadovoljna stručnošću i učincima tretmana. Meni je jako važno da se koža promatra holistički, da su sastojci i tretmani prirodni i upravo me to dovelo i zadržalo na tretmanima u Neoderm centru.… Više “Cjelovit pristup koži uz nevjerojatan trud dr. Steffie”

M. I.

Odlazak u Neoderm je radost za moju kožu

Uvijek se veselim i uživam u tretmanima u Neodermu, s potpunim se povjerenjem prepustim Steffie. Već više od 10 godina nas dvije imamo naš ustaljeni ritual, ja dođem i velim što me muči, a onda me Steffie pregleda i kaže svoje mišljenje o tome kako je moguće to ostvariti. I složi sjajnu kombinaciju tretmana tako… Više “Odlazak u Neoderm je radost za moju kožu”

Tatjana

Neoderm i dr. Steffie imaju rješenje za svaku kožu i svaku osobu

Da se naručim na pregled u “Neoderm”, prošlu zimu, natjerala me je prijateljica – ona je bila oduševljena, “to je nešto novo potpuno drugačije”, “moraš otići”, “nije klasični kozmetički tretman” i sl. Nisam baš bila sklona prihvatiti tu ideju, jer mi koža nije bila u savršenom stanju, godine nebrige, loših agresivnih tretmana, pogrešne njege, ali… Više “Neoderm i dr. Steffie imaju rješenje za svaku kožu i svaku osobu”

Sanja

Preporuka koja mi je poboljšala život

Kako sam došla do genijalne žene s dušom poput trokrilnog ormara? Božjom providnošću. Preporučila mi je bivša nevjesta. Možete vjerovati? A kako od tada do danas izgleda moj odlazak kod Štefi? Legnem, predam se s potpunim povjerenjem, znam da ću dobiti tretman koji meni, mojoj koži i mojoj duši najviše treba! Ne koji je trendovski,… Više “Preporuka koja mi je poboljšala život”

Marija

Povjerenje, stručnost i znanje u Neodermu

Sjećam se kao danas. Došla sam kod mojih roditelja s dvogodišnjom kćerkom, nazvala moju dragu kumu Irenu, moju životnu prijateljicu, moju inspiraciju i životnu savjetnicu da idemo na kavu, a ona je rekla: Ideš sa mnom sutra u Zagreb kod moje doktorice, pa neka ti malo pogleda lice. To je bio ključan trenutak. Sjele smo… Više “Povjerenje, stručnost i znanje u Neodermu”

Marijana

Tretmani u Neodermu su melem za dušu i tijelo

Za Dr. Steffie sam saznala preko prijateljice koja je nakon dugo vremena srela svoju kolegicu, e ta treća… izgledala je savršeno… nakon upita što radi sa sobom, rekla nam je za Dr. Steffie… Oduševilo me sto je već prilikom mojeg prvog posjeta, odagnala sva moja razmišljanja o botoxu i sličnim tretmanima i ukazala mi na… Više “Tretmani u Neodermu su melem za dušu i tijelo”

Alex

Direktan pristup za najbolji mogući rezultat

Moje ime je Ana, 38-godišnja sam ljubiteljica čokoladnih kokica i dugogodišnja i redovita klijentica dr. Švaganović. Kad kažem dugogodišnja, to zaista i mislim, davno je bila ta 2008. kada sam prvi puta čula za našu doktoricu. Preporuku sam primila od tadašnje kolegice Tonke koja je muku mučila s vitiligom, a eto stanje joj se popravljalo.… Više “Direktan pristup za najbolji mogući rezultat”

Ana

Konačno u Neodermu cjelovita briga o mojoj koži

Prije desetak godina, kada sam imala 35.godina, primijetila sam da mi je koža na licu siva, bez sjaja i djelovala je mrtvo. Budući da sam redovito boravila na zraku, dovoljno spavala i raznovrsno i redovito jela, smatrala sam da trebam promijeniti kremu za lice. Bilo mi je logično da koži treba kisika, jer je siva… Više “Konačno u Neodermu cjelovita briga o mojoj koži”

Annel S.

Rješavanje vidljivog i prevencija onog što je na putu, zahvaljujući dr. Steffie

Lice mi je već vrištalo da treba pomoć, ali se ja nikako nisam mogla odvažiti na korak da nekome „dam u ruke“ svoje lice. Zadnji put sam bila kod kozmetičara kao tinejdžerica, od tada je prošlo puno godina, a moje lice je trebalo adekvatne tretmane i njegu… Moja frizerka me je svaki tjedan gledala i… Više “Rješavanje vidljivog i prevencija onog što je na putu, zahvaljujući dr. Steffie”

Jelena

Inovativne metode i poštena procjena rezultirala je njegovanom kožom

U Neoderm dolazim već punih 20 godina. Iako su nam se ciljevi i njega tijekom godina mijenjali, ovisno o prioritetima, rezultat je uvijek bila prirodna i njegovana koža. Iznimno cijenim stručnost u pristupu te korektnost u preporuci najboljeg tretmana za moju kožu. Steffie je predana svom radu, inovativna u metodama i poštena u procjeni efekta… Više “Inovativne metode i poštena procjena rezultirala je njegovanom kožom”

Josipa

Najdraži poklon-vaučer u životu

Prije otprilike 10 godina dobila sam za rođendan jedan vaučer za Neoderm. Tada nisam bila niti svjesna da će mi to biti jedan od najdražih poklona. Kako je u otprilike isto vrijeme moja dotadašnja kozmetičarka prestala sa radom, dogovorila sam termin u Neodermu. Već sam dolazak u salon je bio ugodno iznenađenje; mir, tiha smirujuća… Više “Najdraži poklon-vaučer u životu”

Lidija

Mjesečni ritual za kojeg mi koža zahvaljuje

Dr. Švagović preporučila mi je sestrična… već me kod prvog susreta dr. oduševila pristupom i iskrenošću… Naime, iako sam ja htjela neki agresivni anti age tretman, dr. mi je preporučila osnovnu njegu s maskom, s obzirom da je moje lice bile u lošem stanju… tek nakon nekoliko odlazaka, krenule smo s „pomlađivanjem” i za sad,… Više “Mjesečni ritual za kojeg mi koža zahvaljuje”

Ani

15 godina vjernosti

U proljeće 2015. sam otišla, na preporuku prijateljice, u Neoderm i ostala zadivljena pristupom njegove drage vlasnice csm. Steffie (maksimalno stručan, pouzdan i odgovoran). Od tada svake godine, po nekoliko puta, odlazim u Neoderm i uvijek se vraćam kući iznimno zadovoljna. Potpuna je istina da korištenjem tretmana u Neodermu možete izgledati 10 godina mlađe jer ljudi koji… Više “15 godina vjernosti”

Diana

Konačno pravo mjesto za mene, zahvaljujući slovenskoj preporuci

Moja prijateljica Sanja i njezin prijatelj su glavni i odgovorni što sam vjerna klijentica Neoderma. Mislim da je moj slučaj specifičan, jer ne čujete često da muškarac ženama preporučuje nekakve salone i tretmane, ali točno je tako bilo. Da netko iz Slovenije dolazi u Zagreb samo radi nekakve kozmetičarke?! Odmah mi je bilo jasno da… Više “Konačno pravo mjesto za mene, zahvaljujući slovenskoj preporuci”

Gina

Jedinstven pristup osobi u Neodermu

Dr. Steffie je vrhunski stručnjak i predivna osoba. Vraća ljepotu tijelu, a i duši s jedinstvenim pristupom, neviđenim na ovim prostorima. Branka,… Više “Jedinstven pristup osobi u Neodermu”

Branka

Čudesne ruke dr. Steffie

Dragoj Dr. Steffie me preporučila moja najbolja prijateljica. Od tada je prošlo gotovo 10 godina. Već nakon prvog posjeta bila sam jednostavno oduševljena njenom divnom energijom, znanjem i profesionalnošću. Dr. Steffie ima čudesne ruke i poslije svakog njenog tretmana se osjećam kao kraljica. Rezultati njege su uvijek odmah vidljivi i lice ostaje lijepo i njegovano… Više “Čudesne ruke dr. Steffie”

Ines

13 godina samo kod Steffie i u Neodermu

Susret sa Steffie se dogodio slučajno, neočekivano, ali bih rekla u pravom trenutku. Bilo je to par mjeseci nakon rođenja mog sina, kada sam bila jako iscrpljena i umorna od neprospavanih noći. Sve se to jako odražavalo na moju kožu koja je postajala siva, umorna i beživotna. U trenutku dok je dijete spavalo, a ja… Više “13 godina samo kod Steffie i u Neodermu”

Ivanka

Vrhunski stručnjak s individualnim pristupom svakome

Kod Štefi sam na prvi tretman došla kao studentica. U usporedbi s dotadašnjim tretmanima lica, odmah mi je bilo jasno da je preda mnom visokostručna osoba s drugačijim pristupom njezi kože. Štefi je oduvijek gledala širu sliku ne stajući s brigom i savjetima samo na koži, učeći me što sve utječe na stanje kože i… Više “Vrhunski stručnjak s individualnim pristupom svakome”

Petra D.
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024