Tretman revitalizacije - Neoderm

Kolagena nikad dovoljno

U 4 tretmana 400% više kolagena i elastina

Koja je tajna naše Neoderm by Steffie needling metode, poznata i kao indukcija kolagena? Da bismo dugoročno smanjili bore, ublažili znakove starenja, ožiljke i poboljšali kvalitetu kože, nužno je znanje, iskustvo i odabir jedinstvenih „pametnih“ koktela koje unosimo najfinijim medicinskim iglicama. Ravnomjernim, a nježnim prelaskom preko tkiva otvaramo 500.000 mikrokanala s 36 najfinijih titanovih iglica pomoću kojih apliciramo „pametne“ koktele koji će izazvati eksploziju kolagena. Finale needlinga su očaravajuće cryo globes kuglice prethodno ohlađene od -24°C do -18°C i čime ubrzavamo proces izlječenja kože i potičemo mikrocirkulaciju.

Dođite i uvjerite se da koža nakon microneedlinga nije ranjena, ne krvari, nema podljeva niti infekcija, nego je svježa, blistava, čista, vitalna i pomlađena.

Ciljano revitaliziramo:

 • ožiljke od akni
 • proširene pore
 • pigmentacije
 • hiperpigmentacije
 • bore: nazolabijalne, fine linije, bore oko očiju, između obrva, na čelu, obrazima, usnama, vratu, dekolteu, šakama
 • sivu pušačku kožu
 • opuštenu kožu
 • dehidriranu kožu
 • devitaliziranu, beživotnu kožu bez sjaja i volumena
 • strije – na trbuhu, bokovima, bedrima, leđima, nadlakticama
Trajanje tretmana revitalizacije:
1h
Cijena:
1 tretman: 133 € / 1.002,09 kn
4 tretmana: 500 € / 3.767,25 kn
Kontakt:

                      Mob/Viber/Whatsapp:

                      +385 91 610 3785

                      Tel:

                      +385 1 364 6416

                      e-mail:

                      narudzbe@neoderm.hr

Revitalizacija

Lips Voluminizator koktel

Pune i sočne usne su „tiha patnja“ i želja milijuna žena diljem svijeta. Lips Voluminizator koktelom u Neodermu dajemo volumen, punoću i hidrataciju vašim usnama. Ovim postupkom možemo zamijeniti standardne injekcione metode bez rizika od infekcije i bez potencijalnih komplikacija (poput deformacije usana). Krajnji rezultat nije „napuhavanje“ usana, a postupak se može ponavljati 3-4 puta, ovisno o željenom volumenu usana. Također, Lips Voluminizator možemo koristiti prije unošenja filera u usne i tako ih pripremiti za zahvat, a i nakon aplikacije filera radi produljivanja učinka. Osim što usnama dajemo volumen, ovim koktelom zaglađujemo i smanjujemo bore na nausnicama, vraćamo im elastičnost, punoću, hidratiziramo ih i intenzivno ih hranimo usne. Fantastične rezultate postižemo tako što koktel difuzno ravnomjerno nanosimo po okvirima usana.

Eyelift koktel

Prepoznali smo spuštene kapke kao jedno od glavnih područja koje žele tretirati podjednako žene i muškarci. Kreirali smo bezbolnu metodu podizanja gornjeg dijela kapaka koja nije invazivna, a zauzvrat ćete „otvoriti oči“ i primijetiti smanjenje bora. Osim kapaka, Eyeliftom djelujemo i na podočnjake – ublažavamo kolutove, ojačavamo kolagensku mrežu i minimiziramo vrećice ispod očiju. Eyelift koktel je dostojna zamjena i alternativa plazma pen metodi koja često ima neželjene popratne efekte, a koje smo sasvim izbjegli ovom revolucionarnom metodom.

Je li tretman revitalizacije za mene?

Revitalizacijski tretman preporučujemo muškarcima i ženama iznad 25 godina. Primjećujete li bora na licu, vratu i dekolteu, strije, proširene pore, beživotan ten, opuštenu kožu onda ste idealan kandidat za ovaj tretman.

Kako tretman djeluje na lice i je li bolan?

Ovaj tretman je bezbolna, sigurna i učinkovita metoda za tretiranje kožnih nesavršenosti. Mikroubodima provociramo naše stanice kako bismo potaknuli stvaranje novog kolagena, smanjili izgled bora i ožiljaka i revitalizirali kožu.

Kako izgleda tretman lica?

Postupkom mikrouboda otvaramo kožu kako bismo joj omogućili bolju apsorpciju indiciranih koktela u dublje slojeve. Nakon tretiranja, kožu zatvaramo specijalnom sterilnom maskom i hladimo ju Cryo Globes kuglicama.

Kada mogu vidjeti rezultate tretmana?

Prvo poboljšanje vidimo odmah nakon tretmana, a za optimalne rezultate potrebna su 2-3 tjedna. Nekima je možda potreban samo jedan tretman mjesečno, no za trajnija rješenja predlažemo kuru od 4-6 tretmana.

Ima li tretman nuspojave?

Ovaj tretman ne izaziva nuspojave. U vrlo rijetkim slučajevima se može javiti blago crvenilo i edem neposredno poslije tretmana, ali koža lica se smiruje unutar nekoliko sati.

Kako njegovati lice poslije tretmana?

Neposredno nakon tretmana i u ostatku dana nakon izvedenog tretmana koža se ne smije umivati, izlagati suncu, znojenju (bez saune, teretane). Bogato ju hranite preporučenim proizvodima.

Pošaljite upit za ovaj tretman

  https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  O nama
  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024