Često postavljana pitanja - Neoderm

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2021/02/ginko_2.jpg
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/neoderm_icon_light.png
Zašto odabrati Neoderm uz sve brojne druge kozmetičke salone?

Naš pristup je individualan i holistički, kožne tegobe rješavamo na staničnoj razini – dakle tretiramo uzrok, ne posljedicu, a za takve tretmane nam na raspolaganju stoji vrhunska tehnologija i naše stručno znanje koje smo stjecali u razdoblju od 30 godina kontinuiranim učenjem i praksom. Steffie, osnivačica Neoderma je svrstala centar na globalnu kartu radi korištenja inovativnih tehnologija nekirurškog pomlađivanja i mršavljenja kojima postižemo dugotrajne i zapanjujuće rezultate. Također smatramo da je Steffie najbolja reklama Neoderma jer kontinuirano koristi vlastite protokole preko 30 godina. Stvorili smo relaksirajuću oazu usred gradske vreve, omogućili vam najčišći ambijentalni zrak i opuštajuću atmosferu.

Koji je tretman idealan za mene?

Za određivanje tretmana najprije se naručite za inicijalni pregled kože s dijagnostikom u trajanju od 1h jer je svačija koža individualna i moramo vas vidjeti uživo kako bismo odredili najbolji put oporavka. Obratite nam se s punim povjerenjem.

Želim estetsku kirurgiju, možete li mi pomoći oko toga?

U Neodermu koristimo neinvazivnu, medicinsku i modernu tehnologiju u kombinaciji sa snagom prirode uz odgovarajuću kozmetiku, ali smo otvorena uma. Ponekad nam dolaze žene i muškarci koji desetljećima nisu ulagali u svoju kožu, došli su u zrelije godine i željeli bi pomlađivanje vidljivo u tren oka. Ako procijenimo da nijedna naša Neoderm metoda neće polučiti željeni rezultat radi brojnih faktora, poput oštećene kože, trenutnog lošeg stanja stanica i slično, tada zajedno odlučujemo o daljnjim koracima u vidu estetske kirurgije. Imamo brojne kolege estetske kirurge diljem svijeta s kojima surađujemo. U dogovoru s njima, u Neodermu ćemo pripremiti vašu kožu za zahvat, a nakon operacije ćemo vas nastavljati njegovati kako bi rezultati zahvata bili potpuni. Napominjemo da estetsku kirurgiju savjetujemo u krajnjim slučajevima koji su rijetki i ona nikako nije naš prvi izbor nego zadnji, a isto se odnosi i na ostala „moderna“ kozmetička instant pomagala. Naš cilj je hraniti stanicu, pomoći joj da raste, a naše kliničko i znanstveno iskustvo nam je reklo kako agresivni zahvati odmažu zdravlju kože. U Neodermu kozmetičarske trendove ostavljamo po strani, tretmane diktira jedino i isključivo vaša vlastita koža, ne časopisi ljepote. Neoderm centar je vaša sigurna oaza u kojoj smo svoju 30-godišnju ekspertizu pretočili u individualne tretmane kojima slavimo vašu istinsku ljepotu.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2021/02/ginko_2.jpg
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/o_nama_4.png
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/neoderm_icon_dark.png
Kada mogu vidjeti rezultate tretmana?

Imamo brojne tretmane na raspolaganju u Neodermu, ovdje možete pogledati neke od njih i naravno, rezultati tretmana ovise o tome koju metodu koristimo i što tretiramo – jesu li to bore, akne, strije, opuštena koža ili mršavljenje. Zamislite Neoderm tretmane kao idealna oruđa čiji je krajnji cilj podariti vam njegovanu i zdravu kožu. Steffie se prilikom kreacije Neoderm tretmana uvijek vodila znanošću – godi li tretman koži? Je li to najbolje što znanost nudi? Kako će se koža ponašati sutra, nakon tjedan dana, nakon godine dana od tretmana? Uzevši ove brojne faktore u obzir i znajući da su vidljivi rezultati važni, Steffie je osmislila visokoučinkovite protokole čije efekte možete vidjeti odmah nakon prvog tretmana. Naravno, rezultati su uvijek individualni i mogu varirati jer i vi ste unikatni i do vašeg konačnog cilja vodi nekoliko staza.

Jesu li Neoderm tretmani bolni?

Naši tretmani su neinvazivni, efikasni i bezbolni.

Treba li mi razdoblje oporavka nakon tretmana?

Nakon svakog našeg Neoderm tretmana možete nastaviti sa svojim uobičajenim obvezama osjećajući se poletnije i zdravije, znajući da ste poduzeli sve ključne korake kako biste vratili zdravlje kože zahvaljujući Steffienim savjetima i njenim superiornim Neoderm tretmanima.

Mogu li se šminkati nakon tretmana?

Apsolutno! Nakon naših Neoderm tretmana možete nanijeti svoju uobičajenu šminku i puder. Postoje naravno iznimke o kojima ćemo vas pravodobno obavijestiti.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/o_nama_3.png
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/neoderm_icon_light.png
Hoće li mi se pojaviti crvenilo nakon tretmana?

Crvenilo nakon naših tretmana se javlja vrlo rijetko. Ako se ono i pojavi, prolazi vrlo brzo. Steffie se bavi znanstvenim proučavanjem stanica i kože preko 30 godina, a Neoderm je utemeljila prije 20 godina i više je nego kvalificirana utvrditi koji sastojci i koji tretmani djeluju blagotvorno na vašu kožu. Njena ekspertiza je ključ Neodermovog uspjeha i nadmoćnih tretmana.

Hoću li morati nakon tretmana uzimati godišnji odmor ili bolovanje?

Sačuvajte dane godišnjeg odmora za odlazak na more ili u planine, a za Neoderm tretmane vam je nužna jedino želja za pravilnom i sveobuhvatnom njegom kože.

Primjenjujete li anestetska sredstva u Neodermu prije tretmana?

U rijetkim slučajevima, kada je vaša koža izuzetno osjetljiva. Uvijek tražimo idealne tretmane za vas. Anestetsko sredstvo je u našem slučaju lokalni topikalni anestetik, krema koja uzrokuje blagu utrnulost kože i ne izaziva nikakve druge posljedice.

Mogu li u Neodermu kupiti tretmane za kućnu njegu?

Možete. Surađujemo s brojnim svjetskim brendovima, a neki od njih su vam dostupni ekskluzivno u Neodermu. Neke od proizvoda koje vrlo rado preporučujemo i u čiju korisnost smo se višestruko uvjerili, možete provjeriti ovdje.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/o_nama_3.png
Neka vaša renesansa ljepote započne s Neodermom
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024