HIFU Ultraformer III - Neoderm

Svjetski tretman br. 1 u Neodermu

Classys HIFU MMFU Ultaformer III – prvi i jedini medicinski uređaj u Hrvatskoj

Podarite licu učinkovit lifting pomoću Hifu Ultraformer tretmana

Postoji li netko tko ne bi želio izgledati mlađe? Razmišljate li o estetskim korekcijama, pitate se koji je najbolji tretman za zatezanje kože? Možete birati između dvije mogućnosti: operativni zahvat ili nekirurško zatezanje lica. Hifu Ultraformer tehnologija vam može pružiti izgled kojeg ste oduvijek priželjkivali.

Ako tražite brzu, neinvazivnu i podnošljivu metodu pomlađivanja, za vaše lice je onda HIFU Ultraformer najbolja opcija bez premca.

Ultraformerom specijalist za HIFU protokol Steffie modelira vaše lice. Posebno osmišljenom tehnikom rada postižemo rezultate kojima se svrstavamo među vodeće svjetske centre u primjeni HIFU Ultraformer tehnologije.

Pomoću HIFU tretmana uspješno rješavamo:

 • zatezanje lica – neinvazivni facelift
 • opuštenu kožu
 • podizanje obraza, obrva i kapaka
 • smanjenje bora
 • zaglađivanje kože
 • zatezanje donje linije čeljusti
 • zatezanje vrata
 • zatezanje podbratka
 • bore na čelu
 • bore iznad usana
 • duboke bore na obrazima
 • nazolabijalne bore (linija između nosa i kutova usana)
 • tzv. „bulldog face“
 • bore na vratu
 • opušteni vrat
 • bore oko očiju (takozvane bore smijalice)
 • bore u dekolteu
Trajanje HIFU Ultraformer III tretmana:
od 30 min do 90 min
Cijena:
od 159,27 € / 1.200 kn
Kontakt:

                      Mob/Viber/Whatsapp:

                      +385 91 610 3785

                      Tel:

                      +385 1 364 6416

                      e-mail:

                      narudzbe@neoderm.hr

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/ultraformer-scaled.jpg

Što je HIFU Ultraformer III i zašto je originalna tehnologija važna?

Ekskluzivno u Neodermu imamo originalnu medicinsku HIFU Ultraformer III tehnologiju koja jedina ima znanstveno dokumentirano djelovanje. Ultraformer je medicinski siguran, certificiran, koristi ultrazvučnu tehnologiju koja se upotrebljava više od 50 godina u medicini, a FDA (američka Food and Drug Administration) ga je odobrila nakon što su mnoge kliničke studije potvrdile i dokumentirale njegovu sigurnost. Ultraformer III ima 7 izmjenjivih uložaka različitih veličina što omogućava najprilagodljiviji i najfleksibilniji nekirurški tretman lica i tijela. Ovaj uređaj isključivo u rukama visokostručnog estetičara daje zapanjujuće rezultate jer kontrolirano djeluje na različitim dubinama u smislu zaglađivanja lica, podizanja obraza, kapaka, obrva, kao i tretiranje bora oko očiju i bora oko usana. Prikladan je za sve dobne skupine od 30 do 80 godina i za bilo koji tip tijela.

Hifu, injekcione metode i fileri – idu li skupa?

U Neodermu smo pobornici nekirurških metoda pomlađivanja i nudimo vam isključivo neagresivne anti-age protokole, ali razumijemo da su injekcione metode i tretmani filerima vrlo popularni i brojne žene i muškarci ih primjenjuju na svom licu. Želite li uz HIFU Ultraformer napraviti i tretman koji uključuje injekcije i/ili filere, savjetujemo vam da HIFU tretman napravite oko 6 tjedana prije, a ako ste već obavili takav tretman, onda vam preporučujemo HIFU 2-3 mjeseca nakon zahvata kako bi on optimalno izvršio svoj zadatak u vašim stanicama. Za razliku od injekcionih metoda, HIFU je neagresivan, ali dovoljno invazivan, djeluje u najdubljim slojevima lica i potiče tijelo na regeneraciju i stvaranje novog, mladog kolagena.

Kako djeluje Ultraformer?

Ultraformer isporučuje energiju visokog intenziteta ispod kože (epidermis, dermis i SMAS). SMAS je sloj tkiva kojeg kirurzi povlače u kirurškom zahvatu. Toplinska energija zagrijava ovo tkivo, ono se skuplja što rezultira zatezanjem kože stvaranjem novog kolagena za dugročni lifting.

Kada mogu vidjeti rezultate tretmana?

Prvotni rezultati su gotovo odmah primjetni. Pravi se rezultati razvijaju s vremenom jer se proces regeneracije kolagena nastavlja i do 6 mjeseci nakon početnog tretmana. Tijekom tog vremena vide se kontinuirana poboljšanja teksture kože, minimaliziranje bora, podizanja i zatezanja obraza.

Ima li HIFU tretman nuspojave?

Ovo je klinički siguran tretman. Ovisno o senzibilnosti osobe moguće su pojave poput crvenila i/ili otekline, blagi podljevi i lagani osjećaj utrnjenosti.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučujemo 1-2 tretmana godišnje kako bismo postigli rezultate, a ovisno o stupnju potrebnog podizanja i zatezanja tretman možemo izvoditi i u intervalima koje postavljamo prilikom konzultacije.

Kako njegovati lice poslije HIFU tretmana?

Sve potrebne savjete i upute ćemo vam dati prije izvođenja tretmana. Nakon tretmana preporučujemo da u prvih 7 dana nakon izvođenja tretmana smanjite fizičku aktivnost (vježbanje, odlazak u saunu), a narednih 30 dana da izostavite bilo kakva tretiranja lica.

Pošaljite upit za ovaj tretman

  https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  O nama
  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024