WonderFace - Neoderm

Revolucionarna tehnologija u svijetu estetske medicine

Pomladite lice najfuturističkijim inžinjeringom!

Ova vodeća španjolska tehnologija podiže kožu, vraća licu prethodno izgubljenu muskulaturu i zateže bradu u kratkim, ali učinkovitim seansama od 25 minuta. Predstavljamo vam WonderFace treman, sa tehnologijom koja dosad nije viđena i koju u Hrvatskoj možete koristiti samo u hvaljenom Neoderm by Steffie centru.

Uz WonderFace, gdje se znanost susreće s umjetnošću, otkrit ćete kako poboljšati svoju prirodnu ljepotu bez rezova ili operacije.

Reći zbogom rezovima i estetskoj kirurgiji postala je stvar prestiža, a posebice kada otkrijete da postoji snažna alternativa koja donosi rezultate.

Kombinacijom neuromuskularne tehnologije i sinkronizirane radiofrekvencije (RF), WonderFace je lifting koji djeluje bez noža i injekcionih metoda, a njime utječemo na stimulaciju 3 najvažnija područja vašeg lica:

 • dubinsko pomlađivanje lica: radiofrekvencija utječe na stvaranje topline u najdubljim i najskrivenijim slojevima kože, što potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina
 • mišićna stimulacija: neuromuskularna tehnologija stimulira mišiće lica, što pomaže u toniranju i poboljšanju konture vašeg lica
 • poboljšana cirkulacija: toplina koju stvara radiofrekvencija povećava cirkulaciju krvi u tretiranom području, što dovodi do blistavijeg i opće poboljšanog izgleda kože
Trajanje WonderFace tretmana:
40 min
Cijena:
1 tretman - 150 €
Paket 4 tretmana - 500 €
Paket 6 tretmana - 660 €
Kontakt:

                      Mob/Viber/Whatsapp:

                      +385 91 610 3785

                      Tel:

                      +385 1 364 6416

                      e-mail:

                      narudzbe@neoderm.hr

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2024/02/wonderface_03.png

Benefiti ovog inovativnog tretmana su brojni, a najvažniji da učvršćuje i tonizira mišiće, definira oval lica, učvršćuje i zateže kožu te joj daje volumen. Podjednako djeluje i na mišiće i na kožu, te tako objedinjuje cijelu problematiku lica.

WonderFace je u potpunosti neinvazivni i bezbolni tretman, koji je prošao rigorozna klinička ispitivanja zbog čega su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Mekša, čvršća i pomlađena koža rezulat je stvaranja topline u najdubljim dermalnim slojevima kože, čime kolagen i elastin koji se prirodno nalaze u tijelu, savršeno odrađuju svoj posao.

Novi tretman za opuštenost lica i nedostatak čvrstoće na koži znatno mijenja pravila u području tretmana ljepote lica.

Zaljubite se u svijet tehnoloških otkrića, ljepotu bez granica, vaše novo samopouzdanje, novootkrivenu unutarnju ljepotu i sjaj…čekamo vas u Neoderm centru! Krenimo zajedno na putovanje prema blistavoj ljepoti, gdje prava ljepota izvire iznutra.

Što točno radi WonderFace?

Stimulira kolagen i elastin, te poboljšava teksturu i tonus kože lica. Također, ovaj revolucionarni tretman učvršćuje mišiće, voluminizira lice i definira oval lica. Drugim riječima, WonderFace je lifting, koji radi bez upotrebe noža i injekcionih metoda.

Je li WonderFace tretman prikladan za sve tipove kože?

Apsolutno! Bez obzira imate li masnu, suhu, osjetljivu ili mješovitu kožu, WonderFace tretmani u Neodermu prilagođeni su različitim tipovima kože i dermatološkim problemima.

Je li WonderFace bolan?

Ne, tretman je u potpunosti bezbolan i ugodan za vaše čelo, obraze i bradu.

Moram li ostati kod kuće nekoliko dana nakon tretmana WonderDace?

WonderFace je u potpunosti neinvazivan postupak, koji vam omogućuje da s lakoćom nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima.

Koliko dugo traju rezultati WonderFace tretmana?

Dugotrajnost rezultata ovisi o količini tretmana i individualnim čimbenicima, no možete očekivati da će trajati više mjeseci. Dolaskom u Neoderm pružit će vam sve personalizirane smjernice kako bi vaši rezultati bili dugoročni.

Jesu li WonderFace tretmani sigurni?

To su u potpunosti sigurni tretmani. Provode ih iskusni praktičari uz korištenje najsuvremenije opreme i tehnika, kojima se osigurava najveća sigurnost i učinkovitost.

Mogu li kombinirati više tretmana i WonderFace za bolje rezultate?

Možete. U Neodermu možete izabrati prilagodljive planove tretmana koji će vam omogućiti kombiniranje različitih postupaka za učinkovito postizanje željenih estetskih ciljeva.

30 godišnje iskustvo i tisuće odrađenih tretmana su dokaz da stvarni ljudi postižu stvarne rezultate.

Pošaljite upit za ovaj tretman

  https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  O nama
  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024