Protokol tijelo - Neoderm

Program ravnoteže

Tijelo ne voli nasilje

Težina govori puno o stanju našeg organizma i općenito zdravlju. Ona utječe na tjelesnu i na vašu mentalnu dobrobit. To nije estetski problem, to je zdravstveni problem jer mnoge bolesti uzimaju danak našem tijelu. Time je pogođen naš apetit što nas dovodi u situaciju da bismo mogli jesti više ili manje, što u konačnici dovodi do problema s težinom. Na mentalnoj razini stres, anksioznost, depresija i drugi problemi s mentalnim zdravljem mogu pokrenuti abnormalne prehrambene navike što dovodi do povećanja težine.

Neoderm centar je kreirao protokol za mršavljenje, odnosno, metodu za mršavljenje Neoderm by Steffie pod nazivom Program ravnoteže. Kada naše tijelo savršeno funkcionira uz pomoć niza biokemijskih procesa znači da je ono u ravnoteži i mi takvo stanje zovemo „homeostaza“. Međutim, ako samo jedna kemijska komponenta „padne“ iz ravnoteže tada dolazi do bolesti, odnosno, poremećaja u tjelesnom i mentalnom zdravlju.

Naš program ravnoteže – to je program kontrole tjelesne težine i mršavljenja i kao takav pozitivno utječe na cjelokupno stanje organizma, na živčani, endokrini, limfni i imunološki sustav.

Taj program temeljimo na 4 znanstveno utemeljena stupa:

  1. prehrana
  2. biotehnološka primjena
  3. modifikacija ponašanja
  4. suplementacija

Svako ljudsko biće je jedinstveno i stoga vas u Neoderm centru prepoznajemo kao pojedinca, duboko smo povezani s vama, pružajući vam razumijevanje koje vi zaslužujete. Naš pristup je cjeloviti i holistički usmjeren prema svakoj osobi.

Kombinacijom nutricionističkog savjetovanja komplementarnih terapija homeopatije, psihoanalize, osteopatije te medicinskih tretmana biostimology cosmosoft tehnologije kreiramo program koji vam omogućava da se usmjerite prema sebi, da se usredotočite na svoju fizičku snagu, odnosno vitalnost, mentalnu snagu, pažljivost i snagu karaktera, autentičnost.

U tom programu naglasak stavljamo na prehranu jer hrana je ključ zdravog tijela i duha, jedemo da bi živjeli, a to znači – to nisu dijete jer ne postoji čarobna pilula niti čudotvorna dijeta  koja će preko noći istopiti kilograme koje ste vi skupljali mjesecima i godinama.

Tijelo ne voli nasilje i stoga u našem programu nakon anamnestičke inspekcije uvidom u vaše stanje i svakodnevne obaveze kao i potrebe učimo vas kako i kada jesti, što odabrati i sa čime kombinirati. To ne znači da ćete se odreći svoje omiljene hrane, samo ćete ju rjeđe konzumirati i uz kontrolu veličine porcije. Možda ćete morati napraviti neke zamjene, npr. jesti češće tijekom dana ili možda uvesti periodički post, ali svakako vjerujemo da hrana koju ćete si pripremati i konzumirati zasigurno će vam:

  • vratiti energiju
  • detoksicirati tijelo
  • poboljšati raspoloženje
  • smanjiti stres i depresiju
  • i u konačnici, što nam je i cilj: smanjiti vaše prekomjerne kilograme

Pod nadzorom i savjetovanjem naših stručnjaka, zajedno s vama, nastojimo postići idealnu tjelesnu težinu primjerenu vašoj tjelesnoj građi i metabolizmu.

HIFU tretman mršavljenja

Podarite lifting efekt svome tijelu bez skalpela s rezultatima koji su donedavno bili mogući samo uz pomoć estetske kirurgije.

Body Sculptor Excel

Iznenadite se učinkovitošću i ekspeditivnošću Body Sculptor Excela i potrošite kalorije kao u 60min intenzivnog treninga.

Coolifting & Coolcell

CoolCell nova razina učinkovitog tretiranja celulita !
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024