Wonder Axon - Neoderm

Transformacija tijela

Otkrijte novi trend i novu tehnologiju u estetici tijela: istodobno reducirajte masti i
povećajte mišićnu masu u kratkom razdoblju!

Radi se o inovativnoj tehnologiji, nikad viđenoj, koja primjenjuje ciljanu elektromagnetsku terapiju, neuromišićne stimulacije visokog intenziteta i induktivnu radio-frekvenciju. Upravo ta frekvencija prodire jako duboko te omogućava porast unutarnje temperature donjeg dijela kože (dermis) i masnoga tkiva do 45 stupnjeva, dajući na taj način najbolje rezultate u manjem broju tretmana.

Dosad smo mogli samo maštati o idealnom tretmanu – kako u kratko vrijeme izgubiti višak kilograma, a pritom zadržati tonus mišića i učvrstiti svoje tijelo te povećati mišićnu masu?!? Uz naravno još jedan uvjet, a to je da se radi o neinvazivnom, bezbolnom i sigurnom tretmanu!

Rješenje je pronađeno u Wonder Body Axon tehnologiji (akson – izdanak živčane stanice koji prenosi živčane impulse od staničnog tijela na druge živčane stanice), jedinstvenoj španjolskoj tehnologiji koja pomoću tri, gore opisane, komponente ima neprikosnoveni svjetski primat u oblikovanju tijela.

Jedno od načela koje se provlači kroz rad te španjolske kompanije je: „Jednostavnost je kompleksna“, a koje možda zvuči čudno, ali govori puno. Naime, kompleksnom inovativnom tehnologijom (elektromagnetska terapija, neuromišićna stimulacija i induktivna radiofrekvencija) se, na vrlo jednostavan način, uz pomoću praćenja svih parametara na ekranu računala, u samo 25 minutnom tretmanu postiže isto što i nakon nekoliko sati treninga u teretani. Klijenti znači trebaju izdvojiti samo pola sata svojeg užurbanog rasporeda kako bi proizveli isto korištenje mišića i sagorijevanje kalorija kao u par sati napornog treninga, a sve to u opuštajućoj atmosferi, smješteni na udobnom ležaju. Uređaj proizvodi 60 000 kontrakcija mišića, čak do dubine od 20 cm, djelujući istovremeno na noge, gluteuse, aduktore, trbušne mišiće, mišiće zdjelice, ruke…

Trajanje Wonder Axon tretmana:
30 min
Cijena:
Paket 6+2 gratis: 510 € (kartica)

Paket 6+2 gratis: 480 € (gotovina)
Kontakt:

                      Mob/Viber/Whatsapp:

                      +385 91 610 3785

                      Tel:

                      +385 1 364 6416

                      e-mail:

                      narudzbe@neoderm.hr

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2024/04/WONDER_05.jpg
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2024/04/wonder_axon_5.jpg

WONDER nudi rješenja za najtraženije tretmane podizanja stražnjice, jačanje tonusa ruku, jačanje mišića nogu, postizanje ravnog trbuha, zatezanje kože i povećanje snage i izdržljivosti.

Uz navedene estetske komponente, Wonder ima važnu ulogu u regeneriranju starih ozljeda tetiva, mišića ili ligamenata, djeluje kao prevencija urinarne inkontinencije, a ima i protuupalno i regenerativno djelovanje što je važno u borbi protiv osteoporoze. Nakon svakog tretmana primijetit ćete bolju prokrvljenost tkiva jer isti izaziva snažne metaboličke procese u organizmu i stimulira fiziološke procese.

WONDER je od 2013. godine nazočan u svijetu sporta i fitness-a, kreirajući tehnologije koje su pomogle brojnim sportašima/šampionima u poboljšanju fizičkih parametara pri postizanju novih rekordnih vremena. Kako? Eliminirajući neželjene masti (neprijatelja svakog sportaša) i usavršavajući mišićnu strukturu. Povećavajući brzinu, izdržljivost i eksplozivnost. WONDER je na taj način kreirao tzv. „estetski bodybuilding“.

Što je Wonder Axon?

Wonder Axon je inovativan i najmoćniji medicinski tretman za oblikovanje tijela. Primjenjuje ciljanu elektromagnetsku terapiju, neuromišićne stimulacije visokog intenziteta i induktivnu radio-frekvenciju. Svaki tretman od samo 25 minuta značajno pomaže u gubitku masti i stvaranju mišića. Nudi rješenja za tretmane podizanja stražnjice, jačanje tonusa ruku, jačanje mišića nogu, postizanje ravnog trbuha, zatezanje kože i povećanje snage i izdržljivosti. Također ima važnu ulogu u regeneriranju starih ozljeda tetiva, mišića ili ligamenata, djeluje kao prevencija urinarne inkontinencije, a ima i protuupalno i regenerativno djelovanje što je bitno u borbi protiv osteoporoze.

Je li Wonder Axon siguran?

Da, Wonder Axon je potpuno neinvazivan, bezbolan i siguran tretman. Ne postoje nuspojave.

Gdje mogu dobiti Wonder Axon tretman?

Wonder Axon tretman dostupan je samo u Neodermu, vodećoj klinici estetske medicine – nekirurškog pomlađivanja u Hrvatskoj.

Koliko traje tretman Wonder Axonom?

Tretman traje samo 25 minuta.

Kada mogu očekivati prve vidljive rezultate?

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Za koga je Wonder Axon pogodan?

Wonder Axon je idealan za sve koji žele u kratkom razdoblju reducirati masno tkivo, učvrstiti mišiće i na taj način poboljšati tonus i ukupan izgled tijela.

Može li se Wonder Axon kombinirati s drugim kozmetičkim procedurama?

Wonder Axon body tretman se može kombinirati s drugim kozmetičkim procedurama, a najviše Neoderm klijenata ga koristi uz tretman WonderFace.

NEODERM vam prvi u Hrvatskoj nudi ovu novu tehnologiju koja izgrađuje mišiće uz istovremeno sagorijevanje masti i koja pomaže ljudima da budu zdraviji, ljepši i nadasve sretniji!!!!

Pošaljite upit za ovaj tretman

  https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  O nama
  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024