HIFU tretman mršavljenja - Neoderm

Zatezanje i mršavljenje

Liposukcija ili HIFU Ultraformer Body Lifting

Unatoč napornom vježbanju i posebnom režimu dijete, tvrdokorne masne stanice i dalje ne možemo sagorjeti. Nakon trudnoće i rigoroznih dijeta nastaje problem opuštene kože.

U Neodermu koristimo isključivo certificiranu i klinički dokumentiranu naprednu tehnologiju u obliku MMFU CLASSYS ULTRAFORMER.

Hifu Ultraformer isporučuje koncentriranu ultrazvučnu energiju koja prodire duboko u kožu i selektivno zagrijava ne samo kožu već i masno tkivo i mišiće. To rezultira smanjenjem masnih stanica, potiče značajnu proizvodnju kolagena pa samim time dolazi i do zatezanja i učvršćivanja kože.

HIFU možemo koristiti za body lifting:

 • nadlaktica
 • trbuha
 • leđa (tzv. „ljubavne ručke“)
 • podbratka
 • bedara
 • stražnjice
 • koljena
 • unutarnja strana bedara
 • bokova
Trajanje HIFU Ultraformer body liftinga:
od 45 min do 90 min
Cijena:
od 252,17 € / 1.900 kn
Kontakt:

                      Mob/Viber/Whatsapp:

                      +385 91 610 3785

                      Tel:

                      +385 1 364 6416

                      e-mail:

                      narudzbe@neoderm.hr

Liposukcija ili hifu zatezanje i mršavljenje

Za razliku od kirurških metoda, HIFU je neinvazivan i siguran. Nema rizika poput ožiljaka, stvaranja keloida i infekcije. Iako su rezultati kirurškog zahvata brzo uočljivi, trebate se pripremiti na bolnost postupka i nužnost oporavka iza zahvata. Kod Ultraformera to nije slučaj. Osim manje rizika, Ultraformer cilja proizvodnju kolagena za zatezanje kože i time daje dugoročno bolji rezultat.

Ako ste već napravili liposukcijski tretman, HIFU Ultraformer Body Lifting postupak vam može pomoći kao dopunska kura koja će pojačati učinke liposukcije.

Hifu zatezanje i mršavljenje u odnosu na druge neinvazivne tretmane

Hifu istovremeno otapa masnoću i zateže kožu. Ostali neinvazivni tretmani mršavljenja i zatezanja poput radiofrekvencije i lasera također rade pomoću toplinske energije koja nije dovoljno jaka. Energija takvih postupaka ne može biti previsoka kako se ne bi oštetila koža. Hifu djeluje tako da stvara energiju ispod kože gdje cilja na masni sloj bez oštećenja površine i okolnog tkiva. Ultraformer je jedinstven i učinkovit jer pomoću posebno dizajniranih aplikatora isporučuje energiju na različitim dubinama. Koža i tkivo nisu jednake debljine i masni sloj varira po svojoj dubini i ta područja zahtijevaju specijalne sonde koje ciljaju specifične dubine za najbolji rezultat. Djelujemo precizno i stimulirajuće bez oštećivanja površine kože.

Zamrzavanje masti slično djeluje kao i HIFU, ali cilja samo mast. Dok smrzavanje masti koristi hladnu temperaturu za uklanjanje masnoća, HIFU djeluje sveobuhvatno i stimulira sposobnost proizvodnje kolagena u koži kako bi se ona istovremeno zategnula dok uništavamo masnoću.

Ponosni smo što vam jedini u Hrvatskoj možemo predstaviti tehnologiju budućnosti – Classys Ultraformer III Hifu. Neoderm je pod vodstvom Steffie regionalni lider primjene inovativnih tehnologija.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2021/02/hifu_mrsavljenje.jpg

Je li HIFU U-III tretman za mene?

Nisu svi prikladni za ovaj tretman. Osobe BMI iznad 30 ili ako imaju debljinu masnog sloja veća od 3 cm neće imati rezultate od ovog postupka. Najprikladnije su osobe koje imaju 1-3 cm masnog sloja.

Kada mogu vidjeti rezultate tretmana?

Ovisno koji dio tijela tretiramo, već nakon prvog HIFU lifting tretmana ćete osjećati zategnutost i pojačanu čvrstoću kože. Rezultati su individualni i mogu se razlikovati od osobe do osobe.

Ima li HIFU U-III tretman liftinga nuspojave?

Može doći do lagane otečenosti naredna 2-3 dana, a tret područje može biti osjetljivo 7-10 dana.
Tretman nema nikakvih nuspojava.

Koliko često mogu koristiti HIFU tretman liftinga?

Za najbolje rezultate možemo provoditi 2-4 tretmana liftinga. Nakon učinjenog prvog tretmana, rezultate promatramo i donosimo odluku o nastavku procedure.

Pošaljite upit za ovaj tretman

  https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Neoderm by Steffie

  Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

  Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

  Podaci o poduzeću

  O nama
  Društvene mreže

  Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024

  Copyright NeoDerm by Steffie 2024