Presretna klijentica - Neoderm

Zauvijek ću biti zahvalna svojoj prijateljici Ines što me uputila u Neoderm, znam da je njoj odlazak tamo predložila radna kolegica koja je isto bila oduševljena Neodermom i radom doktorice Švaganović.

Prijašnja kozmetičarka kod koje sam išla (doktorica-dermatologica) je otišla u mirovinu i trebala sam nastaviti s njegom lica. Moja prijateljica mi je rekla – „Pa probaj tu gdje ja idem“. Bila sam skeptična, znate i sami kakvih sve salona ima, ali moja Ines je bila poprilično uvjerljiva, da ne govorim koliko joj je koža lica dobro izgledala, i konačno sam se odlučila i pošla. To je bilo prije 10 godina i otad nisam išla nikome drugome.

Od svoje 17. godine imam problema s prištićima i aknama koje sam tretirala ponekad uspješno, ponekad s manje trijumfa. Kad sam prvi put došla k dr. Steffie na stol, odmah je vidjela na mom licu što je dotad prošlo i dovela ga je u red tako da danas nemam ožiljaka. Najviše me oduševilo što pristup radu dr. Steffie nije McDonald’s gdje je najbitnije da se čekaonica napuni ženama i da se tretmani odrađuju kao na pokretnoj traci. Baš naprotiv, sve se odvija 1 na 1, svaki put sam dobila vrhunski tretman, stručne savjete i fantastične preporuke što se tiče krema i prehrane. Svo to vrijeme što dolazim u Neoderm stalno svjedočim napredovanju, rastu, uvođenju novih tehnologija… Također sam u određenom razdoblju imala jedan dosadan medicinski problem s kojim mi je doktorica pomogla u dvije rečenice čime mi je samo potvrdila kako sve ono što preporučuje meni i ona sama živi i svjedoči svaki dan.

Presretna sam što sam klijentica Neoderma i dr. Steffie i ne postoji dovoljno riječi koje bih iskoristila da ju preporučim novim potencijalnim klijentima koji možda sad, baš poput mene prije 10 godina, traže stručnu osobu kojoj bi povjerile svoje lice.

Ivana

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024