Rijetko viđen profesionalizam - Neoderm

Što reći za Neoderm odnosno našu doktoricu Steffie? Teško je to sve sažeti u nekoliko rečenica. Dr. Steffie je takva da biste mogli i knjigu napisati. Ali pokušat ću.

S obzirom da sam iz Osijeka teško je naći nekog adekvatnog tko bi se brinuo o mojoj koži. Imala sam problem sa cistama na licu i to me je činilo jako nesretnom. Znala sam da moram otići kod nekoga u Zagreb. Ali kod koga? Od supruga sestrična radi u jednoj bolnici u Zagrebu na odjelu pedijatrije i pitali smo ju da li nam može nekoga preporučiti? Nazvala nas je nakon par dana i njezina prijateljica koja radi s njom joj je rekla za dr. Steffie i Neoderm. Odmah sam nazvala i dogovorila termin. Taj prvi susret pamtimo obje. I često ga spominjemo. I doktorica i ja. Kupila me je na prvu. Bavila se sa mnom i mojim licem 2 sata me proučavajući… Mislim da je svaku moju poru izanalizirala i svjetski se trudila da mi objasni svaku. Ali to je naša Steffie. Taj dan se dogodilo, mislim da se to zove “Love at first sight”.

I evo me kod nje već preko 15 godina. Kao da je bilo jučer. Nije mi problem sjesti u auto i 1x mjesečno doći u Neoderm iz Osijeka. A vjerujte, vožnja mi je jako mrska. Ali taj dan kada idem u Neoderm jednostavno imam osmijeh na licu. Prije svega znam čije ruke vode brigu o meni. Ali i ona druga strana je bitna. Sama doktorica. Žena koja je nepresušni izvor pozitivne energije u svakom smislu. Žena koja kada vas dodirne tu pozitivnu energiju prenese i na vas. Žena uz koju se i smijem i plačem jer s njom mogu pričati doslovno o svemu. Žena koja neumorno radi i konstantno napreduje i ulaže da bi svojim klijentima i klijenticama pružila ne dobro ili bolje, nego uistinu najbolje. Žena koja će vam reći sve o kozmetici koja je najbolja za vaš tip kože i kada je vrijeme da tu istu promijenite. Žena koja će vam dati zlata vrijedne savjete po pitanju prehrane. Ta žena je Neoderm by Steffie.

Toliko sam ponosna i ispunjena što ju poznajem i što je postala jako važan dio mog života. Toliko da sam i supruga i svoje dvoje djece povukla kod nje i sada smo svi happy family. Moj muž ju obožava. Ali bez brige molit ću, da ne bi bilo kakvih insinuacija haha. Steffie je za mene jedan veliki blagoslov. I puno ju volim. Kada biste znali koje nedaće je ona prošla a koliko vam daje voljeli bi ju i više ukoliko je to moguće. Takav profesionalizam teško ćete sresti jer se tako nešto rijetko rađa. Kao što napisah na početku, mogu knjigu o njoj napisati a nemam tu književnu crtu u sebi. Ponosna sam što sam dio obitelji Neoderm.

Irena

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024