Vrhunska usluga - Neoderm

Doktorici Steffie, sada već dragoj prijateljici sam jako zahvalna na njezinom trudu i zalaganju da pronađe pravi tretman za njegu moga lica. Prije nje nisam redovito posjećivala kozmetičarke, već sam brigu o svojoj koži prepuštala najpoznatijim zagrebačkim dermatološkim klinikama i poliklinikama.

Dotad sam (govorim o razdoblju do svoje četrdesete godine) uglavnom brigu o svome licu vodila sama. Poliklinike koje ne imenujem zbog ipak korektnih odnosa koje sam tamo ostvarila i pristojnosti nisu potpuno udovoljile mojim potrebama. Ako me pitate zašto sam im se prvima obratila, odgovor je jednostavan.

Dolazim iz Osijeka i u to vrijeme još nisam razvila veze i prijateljstva da bih tražila ili nadala se kvalitetnim preporukama. Međutim, vremenom postala sam sve nezadovoljnija svojim izgledom; činilo mi se da omjer uloženog novca nije proporcionalan dobivenoj usluzi, a definitivno nije bio dovoljan da bih bila zadovoljna konačnim rezultatima. Zbog toga sam donekle bila primorana potražiti pomoć drugdje. Isprva nisam imala puno više sreće jer su mi kozmetičarke na koje sam nailazila djelovale neprofesionalno zbog toga što su bile ili pretjerano sugestivne kada bi iznosila svoja opažanja i primjedbe  ili su pak bile pretjerano autoritativne i dosljedne svojim dijagnozama i onda kada je bilo očito da mi njihovi tretmani ne pomažu (pod izgovorima da bi bilo još gore ili da trebam ustrajati dok se naposlijetku obećana poboljšanja ne ostvare). Bilo je i takvih koje su za neke promjene na mojoj koži govorile da se s njima moram pomiriti jer su karakteristične za moju dob i proces starenja te da se kao takve ne mogu promijeniti osim ako ne uložim još mnogo više novaca i podvrgnem se određenim vrlo skupim tretmanima. Također bi mi u tom slučaju nudile na korištenje posebne proizvode za njegu lica, ali samo kao kratkotrajno rješenje.

Nezadovoljna takvim pristupom sam i dalje sama istraživala i sve češće pitala za pomoć, odnosno savjete od ljudi koje sam vremenom upoznavala. Tako sam upoznala Sanju. Imala mi je predivnu kožu, ali sam isprva mislila da je to stvar genetike jer mi je njezina koža uvijek djelovala svježa i prirodna. Slučajno nakon nekoliko mjeseci sam joj pohvalila izgled i upitala što koristi za lice da joj tako svježe izgleda. Tada sam prvi put čula za doktoricu Švaganović. Rekla mi je da njoj duguje izgled svoje kože te da je prije bila sklona osipima, a da joj je čak u nekoliko navrata bio dijagnosticiran i iritantni kontaktni dermatitis koji se isprva pojavljivao na rukama a vremenom se širio sve dok se nije počeo pojavljivati i na kapcima očiju. Nažalost, više se ne sjećam svih pojedinosti tog razgovora jer je prošlo nekoliko godina od tada, ali sam odlučila poslušati njezinu preporuku. Tako sam saznala za Neoderm. Ukratko, žena me oduševila! Već nakon prvog susreta je ostavila jak dojam na mene kao osoba koja posjeduje veliko znanje, stalno se usavršava i ima najbolji pristup koji sam do sada doživjela. Vrlo brzo ćete uočiti koliko je Steffie autentična, profesionalna, posvećena  i iskrena osoba. Mogu reći da je najveća razlika između drugih doktorica koje sam susretala i  nje – osim ovih koje sam već navela a tiču se njezinog karaktera – ta što mi se jedino ona činila kao osoba koja ne samo da zna što radi i kako raditi, već mi je i znala objasniti zašto baš pojedini tretman ili zašto se trebam pridržavati pojedinog njezinog savjeta kada sam mislila drugačije. Taj individualni, multidisciplinarni, rekla bih holistički pristup bio je za mene novo iskustvo i usadilo mi je vjeru u nju kao stručnu i profesionalnu osobu. Vjeru koju je zadržala do danas, a zato jer joj želim još puno uspjeha u daljnjem radu odlučila sam napisati ovaj osvrt ili analizu, kao i zbog želje da pomognem onima koje godinama, kao što sam donedavno sama, traže dobru, povoljnu i kvalitetnu uslugu.

P.S. Ako vam se doktorica pri prvom pregledu zadubi u lice i kaže Vam sve što misli o vašoj koži nemojte se prestrašiti i pobjeći, već budite hrabre jer će Vam dati savjete od kojih nećete poželjeti pobjeći, već ćete ih neprestano tražiti.

Jasmina

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024