Konačno u Neodermu cjelovita briga o mojoj koži - Neoderm

Prije desetak godina, kada sam imala 35.godina, primijetila sam da mi je koža na licu siva, bez sjaja i djelovala je mrtvo. Budući da sam redovito boravila na zraku, dovoljno spavala i raznovrsno i redovito jela, smatrala sam da trebam promijeniti kremu za lice. Bilo mi je logično da koži treba kisika, jer je siva i mrtva. U to doba na tržištu su bili kozmetički proizvodi za lice koji sadrže kisik. To je tada bilo jako „u modi“. Počela sam koristiti tu kremu za lice, međutim nije bilo rezultata, pa sam isprobavala još neke druge, čak jako skupe kreme – nikakav rezultat.

Onda sam shvatila da treba dubinski djelovati na kožu, jer je koža u tako lošem stanju da krema ne može pomoći.

Zatim sam krenula u potragu za mjestom gdje bih mogla otići na neki dubinski tretman aparatom za kisik, kako bi kisik prodro u duboke slojeve kože i „oživio“ je.

Na internetu sam tražila tko u Zagrebu ima takav aparat i naišla na Neoderm i Steffie. Kad sam prvi puta došla doktorici, detaljno je proučila moju kožu. Objasnila mi je da tretman kisikom neće biti naročito učinkovit, jer niti jedan preparat ne može prodrijeti dovoljno duboko u kožu zbog toliko lošeg stanja kože, nego da bi prvo trebalo napraviti dermoabraziju. I tako je i bilo. Moja koža je već nakon prvog tretmana oživila i postajala sve bolja, zdravija, sjajnija.

Danas doktorica i dalje ima različite i najmodernije aparate za njegu kože i uvijek prati napredak dermatologije u svijetu. Svaki puta kada dođem doktorici, ona prvo pogleda u kakvom je stanju koža i onda odluči koji je tretman koži potreban. Koža nije uvijek ista.

Kod Steffie je sve drugačije, ona ne radi kao na pokretnoj traci. Upravo kod tog prvog pregleda i dijagnostike kože, vidjela sam kod doktorice ozbiljnost i profesionalni pristup. Njezin način govora je smiren i ozbiljan, ali isijava toplinu i uvijek imam osjećaj da sam kod nje zbrinuta, a rezultat toga svega je bio –  povjerenje. Ne moram se bojati tretmana, kao prije kad sam išla u razne kozmetičke salone, gdje sam imala vrlo loša iskustva s njihovim neprofesionalnim radom.

Kod Steffie je lijep i ugodan prostor. Uvijek dovoljno prozračen, što često nije slučaj na drugim mjestima, i uvijek svira ugodna, smirujuća glazba. Kao da ste u oazi mira i sve to djeluje na dodatno opuštanje i odmor uz tretmane. Nakon tretmana osjećam se oporavljeno na svim razinama.

Preporučila bih vam da isprobate oazu mira i savršenu brigu za vašu kožu kod Steffie!

Annel S.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024