Rješavanje vidljivog i prevencija onog što je na putu, zahvaljujući dr. Steffie - Neoderm

Lice mi je već vrištalo da treba pomoć, ali se ja nikako nisam mogla odvažiti na korak da nekome „dam u ruke“ svoje lice. Zadnji put sam bila kod kozmetičara kao tinejdžerica, od tada je prošlo puno godina, a moje lice je trebalo adekvatne tretmane i njegu… Moja frizerka me je svaki tjedan gledala i zajedno sa mnom komentirala kako moram nešto napraviti s licem (osim problematičnih pora, bilo je tu i pigmentacijskih mrlja, i svega ostalog što dolazi s godinama) i na kraju mi je preporučila dr. Steffie. Bila sam već toliko frustrirana sa svojom kožom da sam rekla samoj sebi da nemam što izgubiti i napokon sam zakazala svoj prvi termin. Već pri prvom dolasku nestali su svi moji strahovi i znala sam da je to nešto najbolje što sam za sebe mogla napraviti. Kako na prvom tretmanu, tako i na svakom sljedećem, fokus nije bilo samo na rješavanju onog vidljivog na koži, nego i na savjetima usmjerenim na prevenciju daljnjeg pogoršanja stanja (savjeti vezani uz prehranu i općenito način života koji se u konačnici reflektira na koži). Oduševio me holistički pristup pri svakom tretmanu koji je uvijek usmjeren na specifičnost situacije na mojoj koži te kontinuirano praćenje noviteta u struci i povezanim tehnologijama te njihova primjena.

Koliko sam bila oduševljena pristupom najbolje govori činjenica da sam prije 7 godina, doktorici u ruke prepustila i moju tada 11-godišnju kćer kojoj su počele pubertetske promjene na koži. Danas je maturantica koja je uspješno prošla pubertetsku fazu bez ikakvih ožiljaka na svome licu što mislim da ne bi bio slučaj da nismo na vrijeme krenule s adekvatnim tretmanima.

Prošlo je gotovo 10 godina od mog prvog dolaska kod dr. Steffie i nemam riječi kojima bih joj zahvalila na nesebičnom trudu i stručnosti koju ulaže u svoj rad na zadovoljstvo svih nas. I na kraju, toplo preporučujem dr. Steffie svima, a posebno onima koji se kao i ja na početku ove priče, dvoume oko toga kome se prepustiti u ruke.

Jelena

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024