Direktan pristup za najbolji mogući rezultat - Neoderm

Moje ime je Ana, 38-godišnja sam ljubiteljica čokoladnih kokica i dugogodišnja i redovita klijentica dr. Švaganović. Kad kažem dugogodišnja, to zaista i mislim, davno je bila ta 2008. kada sam prvi puta čula za našu doktoricu. Preporuku sam primila od tadašnje kolegice Tonke koja je muku mučila s vitiligom, a eto stanje joj se popravljalo. Sjećam se i situacije, bio je to jedan od onih ženskih razgovora, o koži, kosi, težini… znate tu temu, jel’da? Uglavnom, žalila sam se svojoj Tonki kako mi je koža skroz podivljala, izvana isušena i hrapava, non-stop zateže, čim stavim neku kremu masna. Niti jedna krema kupljena nije odgovarala!

A Tonka meni odgovara: “A zašto se mučiš? Imam ti ja jednu super doktoricu, moraš kod nje otići, evo ti broj i odmah se naruči, čekat ćeš termin, ali isplati se!” Naručila sam se isti dan.

Postoji nekoliko razloga zašto sam klijentica tako dugo:

  1. Stručnost, osim poznavanja hi-tech proizvoda anti-age medicine naša doktorica zna kad je obična plava Nivea rješenje. Uvijek bira tretman i njegu primjerenu mojoj koži kako bi postigla maksimalan rezultat.
  2. Izravna komunikacija, pod tim mislim da doktorica uvijek kaže što je problem, kako do njega dolazi i što ja mogu po tom pitanju učiniti, sviđaju mi se njezina medicinska objašnjenja. Ponekad, čujem i kritiku, jer koža ne laže.
  3. Prati moju kožu, sjećam se kako mi je jednom spomenula kako klijentice pamti po koži, meni je to bilo simpatično jer u svom poslu susrećem puno ljudi i nakon nekog vremena imena nestanu, ali lica uvijek pamtim.
  4. Holistički pristup klijentu, rad s proizvodima koji su u skladu s našim organizmom je po mom mišljenju zlatni put, zato i volim ići na tretmane, ne bojim se nuspojava, reakcija i tome slično.

Danas, 2020. vjerujem da izgledam bolje i njegovanije ranim jutrima, kad sam još bez tog minimalnog make-upa kojeg nosim, frizure i modnog outfita, nego one 2008. kada sam tek dogovorila prvi termin. Svakako se osjećam bolje nego u dvadesetima!

Da zaključim, tijekom svih ovih godina mog wellbeing puta, koji je bio krivudav, spor, ponekad je bio u zastoju, uvijek je tu bila Steffie s nečim novim, ne samo novim tretmanom već jednostavnim savjetom, svake godine sam implementirala nešto dugoročno korisno u svoj život: jutarnje istezanje, naviku pijenja zelenog čaja, uživanje u jednoj kriški cheesecakea, a ne dvije.. Neoderm je dio mog holističkog wellbeinga i dio mog osobnog rasta. Mogu mirna srca svojoj prijateljici preporučiti tretman kod dr. Švaganović uvjerena kako će ta, meni draga osoba primiti vrhunsku i autentičnu uslugu.

Ana

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024