Presretna klijentica

Zauvijek ću biti zahvalna svojoj prijateljici Ines što me uputila u Neoderm, znam da je njoj odlazak tamo predložila radna kolegica koja je isto bila oduševljena Neodermom i radom doktorice Švaganović.

Prijašnja kozmetičarka kod koje sam išla (doktorica-dermatologica) je otišla u mirovinu i trebala sam nastaviti s njegom lica. Moja prijateljica mi je rekla – „Pa probaj tu gdje ja idem“. Bila sam skeptična, znate i sami kakvih sve salona ima, ali moja Ines je bila poprilično uvjerljiva, da ne govorim koliko joj je koža lica dobro izgledala, i konačno sam se odlučila i pošla. To je bilo prije 10 godina i otad nisam išla nikome drugome.

Od svoje 17. godine imam problema s prištićima i aknama koje sam tretirala ponekad uspješno, ponekad s manje trijumfa. Kad sam prvi put došla k dr. Steffie na stol, odmah je vidjela na mom licu što je dotad prošlo i dovela ga je u red tako da danas nemam ožiljaka. Najviše me oduševilo što pristup radu dr. Steffie nije McDonald’s gdje je najbitnije da se čekaonica napuni ženama i da se tretmani odrađuju kao na pokretnoj traci. Baš naprotiv, sve se odvija 1 na 1, svaki put sam dobila vrhunski tretman, stručne savjete i fantastične preporuke što se tiče krema i prehrane. Svo to vrijeme što dolazim u Neoderm stalno svjedočim napredovanju, rastu, uvođenju novih tehnologija… Također sam u određenom razdoblju imala jedan dosadan medicinski problem s kojim mi je doktorica pomogla u dvije rečenice čime mi je samo potvrdila kako sve ono što preporučuje meni i ona sama živi i svjedoči svaki dan.

Presretna sam što sam klijentica Neoderma i dr. Steffie i ne postoji dovoljno riječi koje bih iskoristila da ju preporučim novim potencijalnim klijentima koji možda sad, baš poput mene prije 10 godina, traže stručnu osobu kojoj bi povjerile svoje lice.

Ivana