Što je kolagen - upoznajte kvalitetni kolagen s dodatkom cinka, biotina i ceramida njemačkog podrijetla - Neoderm

Danas gotovo da nema osobe koja barem u jednom razgovoru nije načula pojam kolagen i pitala se: ‘Kako bi mogao pomoći mojoj koži?’ Što je kolagen? Što je zapravo ovaj vrijedni sastojak i kako može pomoći našoj koži da zablista? Kolagen je protein koji koži, zglobovima i kostima daje strukturu. Sastoji se od aminokiselina i upravo zbog njih može utjecati na opuštanje naše kože te joj dati pun i mladenački izgled čak i u ‘ozbiljnijm’ godinama.

 

Zašto je koži potreban kolagen?

Gubitak elastičnosti kože

Protokom vremena, naša koža gubi čak 30% našeg kolagena jer se metabolizam usporava i ne apsorbira dovoljno hranjivih tvari važnih za kožu. Stvaranje kolagena postaje smanjeno i to znači da koža više nije u stanju povezivati dovoljno vlage. Posebno pogođeni postaju naši vrat, dekolte i ruke, gdje se osjetno vidi gubitak elastičnosti kože.

Hrana koju svakodnevno unosimo u organizam, najvažniji je pokretač tijela i daje energiju, snagu, izdržljivost, mentalnu bistru i u konačnici, zdravlje. No, zbog umora i stresa, naš organizam treba dodatne vitamine i minerale, koje nismo unijeli kroz hranu. Tada ga treba poduprijeti pametnom i ciljanom suplementacijom.

 

N’YOU Collagen Refresher

Što je kolagen N’YOU?

U Neodermu smo pažljivo tražili, testirali i birali, i za vas u naš centar donijeli samo najkompletnije dostupne suplemente na tržištu. N’You Collagen Refresher je kolagen s dodatkom cinka, biotina i ceramida i nastao je znanjem njemačkih znanstvenika.

Ceramidi su lipidi koji se nalaze u sloju kože i pojednostavljeno rečeno, služe poput ljepila između stanica kože. Jednako kao i sa kolagenom, i proizvodnja ceramida u našem tijelu smanjuje se s godinama. Njihov nedostatak puno će osoba primjetiti u obliku suhe ili čak ljuskave kože, iritacija kože i – bora. Biotin ili vitamin B7 je vitamin koji se nalazi u hrani poput jaja, mlijeka i banana, a njegov nedostatak može uzrokovati stanjivanje ili gubitak kose, lomljive nokte, osip na licu i druga stanja.

 

Znanstveno dostignuće

Ljepota koju možemo okusiti

N’YOU kolagen najnovije je znanstveno dostignuće i zato ga s pravom nazivaju – ljepota koju možemo okusiti. Razvijen je na temelju brojnih znanstvenih saznanja, a nekoliko kliničkih studija pokazalo je snažan učinak ovog kolagena na regeneraciju, hidrataciju i elastičnost kože. Redovitim pijenjem, dubina bora kod ispitanica značajno je smanjena, a njihov ten kože vidljivo poboljšan.

 

Klinička studija

Piti kolagen da ili ne

Uz sve to, pozitivni učinci N’YOU kolagena na ten uočeni su i kod celulita. Klinička studija na 105 žena pokazala je da dnevni unos 2,5 g hidrolizata kolagena tijekom razdoblja od 6 mjeseci značajno poboljšava gustoću i teksturu kože te smanjuje udubljenja tipična za celulit.

Ljepota dostupna odmah u Neodermu i ona koju možete okusiti u svome domu… N’YOU Collagen savršen je spoj kolagena koji će pomoći smanjiti dubinu vaših bora, poboljšati elastičnost kože, njenu vlažnost i teksturu. Uživajte u ljepoti koja ima okus brusnice i šipka, i neka N’YOU postane vaš dnevni kolagen koji osvježava vašu kožu.

Najvažnija prednost N’YOU collagena je da je on biljni pripravak i kao takav najkompatibilniji našem prirodnom kolagenu pa samim time pokriva potrebe svih tkiva, organa i cijelog organizma. Također, pogodan je i za vegane i za sportaše.

Doznajte odmah više na >> neoderm.hr/suplementacija što je kolagen, i nazovite nas za sva pitanja 🙂

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor