HIFU tretman - napredni neinvazivni tretman kao alternativa liposukciji - Neoderm

HIFU Ultraformer po mnogočemu je najposebniji medinski uređaj u Zagrebu i Hrvatskoj i jedini koji ima kliničku primjenu i dokazane rezultate. HIFU tretman nudi najefektniji neivazivni tretman zatezanja kože, dok je za njegovo korištenje iznimno važna konzultacija prije samog provođenja tretmana te iskustvo i znanje u radu sa tom tehnologijom, koje Neoderm centar ima.

Ovaj napredni neinvazivni tretman mršavljenja koristi energiju ultrazvuka za ciljanje i uništavanje masnih stanica, a osmišljen je za smanjenje masnog tkiva na određenim dijelovima tijela, kao što su trbuh, bedra i ruke. HIFU energija se isporučuje na ciljano područje pomoću posebnog uređaja koji se pomiče preko kože. Energija zatim uzrokuje razgradnju masnih stanica i njihovu apsorpciju u tijelu, što može rezultirati smanjenjem veličine tretiranog područja.

HIFU tretman se smatra najpouzdanijom nekirurškom alternativom liposukciji i reklamira se kao način postizanja oblikovanja tijela bez operacije ili značajnog vremena oporavka. Važno je napomenuti da HIFU nije rješenje za mršavljenje, to je tretman za oblikovanje tijela i treba ga koristiti u kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitom tjelovježbom kako bi se postigli optimalni rezultati. A kao i kod svakog drugog medicinskog tretmana, važno je posavjetovati se s kvalificiranim stručnjakom kako biste utvrdili je li HIFU pravi tretman za vas i razumjeli potencijalne rizike i dobrobiti tretmana.

HIFU Ultraformer III neinvazivni je tretman koji koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta za zatezanje i podizanje kože na različitim dijelovima tijela, poput lica, vrata, ruku, trbuha, bedara i stražnjice. Tretman djeluje tako što zagrijava dublje slojeve kože i potiče proizvodnju kolagena, što može dovesti do zatezanja i podizanja kože.

Njegove prednosti liftinga tijela su brojne, a samo neke uključuju:

  • Neinvazivnost: za razliku od kirurških opcija kao što su facelifting ili body lifting, HIFU Ultraformer III ne zahtijeva rezove ili opću anesteziju
  • Učinkovitost: HIFU može proizvesti zamjetne rezultate, poput smanjenja bora i opuštene kože te poboljšati tonus i teksturu kože
  • Prilagodljivost: tretman se može prilagoditi specifičnim područjima vaše tijela i može se prilagoditi potrebama i ciljevima pojedinca, što je iznimno važno ako imate specifični kožni problem
  • Sigurnost: tretman se među brojnim stručnjacima smatra sigurnim i ima minimalne nuspojav

ZAŠTO ODABRATI BAŠ HIFU TRETMAN?

Zašto smo se odlučili svojim klijentima ponuditi upravo ovu tehniku, među tisućama drugih? U Neoderm centru, istinski vjerujemo da su godine samo broj. Naši najsuvremeniji tretmani protiv starenja osmišljeni su kako bi vam pomogli da izgledate i osjećate se odlično, bez obzira na godine. Bilo da želite smanjiti pojavu sitnih linija i bora, poboljšati teksturu i tonus kože ili jednostavno zadržati mladenački sjaj, imamo savršeno rješenje za vas. Naš tim iskusnih stručnjaka koristi se samo najnovijim i najnaprednijim tehnikama i tehnologijama kako bi vam pomogli da postignete željene rezultate.

Od tretmana rapidnog pomlađivanja kože, Mesoboosta i digitalne transformacije kože do Byonik space bio-liftinga, nove generacije inovativnog kemijskog pilinga, herbalne abrazije, fototerapije, kemijskih pilinga, Plazma pena i Mezoterapije – u Neodermu imamo sve što vam je potrebno da izgledate i osjećate se predivno. Dopustite nam da vam pomognemo vratiti vrijeme unatrag!

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor