NeoDerm Centar – mjesto sveukupne njege lica i tijela

NeoDerm Centar je mjesto sveukupne njege lica i tijela! Smješten je u samom središtu Zagreba, u blizini muzeja Mimara i hotela The Westin.

NeoDerm Centar smo uredili po principu “živjeti u skladu s prirodom” i načelima feng-shui filozofije, a sve u svrhu maksimalnog opuštanja i postizanja učinkovitih rezultata tretmana.

Naš organizam ne funkcionira na on/off način, te smo vrlo često podložni stresu i tjelesnom i psihičkom iscrpljivanju. U užurbanoj svakodnevici, redovito zaboravljamo na negativan utjecaj modernog načina života i zanemarujemo potrebu za tjelesnim i mentalnim zdravljem. Stanicama je potreban konstantan izvor energije, no tempo života je doveo do promjena u načinu prehrane. Osnovni izvor energije smo usmjerili prema suplementima i štetnim tvarima.

Oči su prozor u dušu, a koža ogledalo organizma

Kao što poslovica veli da su oči prozor u dušu čovjeka, tako je i koža ogledalo zdravlja organizma.

U NeoDerm Centru nastojimo zadovoljiti i najzahtjevnije klijente. Uz stručno vođenje vlasnice, csm.Štefice Švaganović, anti-age specijalist, i primjenu kombinacija tehnološki najmodernijih, sofisticiranih aparata i brižno odabranih, visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata, holistički i multidisciplinarno pristupamo svakom klijentu pojedinačno. Dodatnu pažnju smo posvetili anti-age tehnikama, kreiranim posebno za muškarce. Pri tome primjenjujemo i specifične „muške“ dermaceutical preparate.

Kozmetologija je znanstvena disciplina koja razvojem kemijske i farmaceutske industrije, te dermatologije i estetske kirurgije, proučava problem njege kože i zdravog izgleda. Iako sa estetskog aspekta to znači uljepšavanje, primaran cilj je briga o zdravlju cjelokupnog organizma. Često zaboravljamo da je koža zapravo prvi pokazatelj našeg zdravstvenog stanja.

Baviti se kozmetologijom znači pratiti više grana medicine i tehnologija od jednom. Tj. koristiti sve dobrobiti i prednosti najmodernijih, visoko sofisticiranih tehnologija, u cilju stimulacije prirodnog oporavka i iscjeljivanja organizma, što je jako evidentno u NeoDerm Centru.

Naša filozofija je “izgledati prirodno i njegovano”, uz primjenu nekirurških metoda. U želji da zadovoljimo i najzahtjevnije klijente, čvrsto smo posvećeni konstantnom usavršavanju i ulaganju u najmodernije tehnologije, sa svrhom očuvanja zdravlja i ljepote kože.

Izgledajte i osjećajte se deset godina mlađe, sa osobnošću koja se ističe svakim zadovoljnim pogledom bez straha od „skalpela“. Primjenjujemo najmodernije nekirurške anti-age medicinske tretmane.