Štefica Švaganović Steffie - Neoderm

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/neoderm_icon_light.png

Neoderm by Steffie
Ljepota, znanost, tehnologija

Ljepotu dobivamo rođenjem. Svaka je osoba lijepa jer je autentična i jedinstvena. Moj je cilj redefinirati ljepotu, ali ne mijenjanjem izgleda. Ljepotu postižem stanjem unutarnje ravnoteže.

Moj životni put odredile su dvije strasti.

Strast prema medicini i strast prema auto inženjeringu.

Nakon završene srednje medicinske gimnazije u Slavonskom Brodu svoje sam školovanje nastavila na studiju medicine u Francuskoj.

Prva prekretnica mojih zadanih ciljeva je bio Domovinski rat te povratak u Slavonski Brod i rad na odjelu ratne kirurgije Opće bolnice. Svakodnevna borba za živote ranjenika bitno je utjecala na moju percepciju zdravlja i daljnjeg profesionalnog razvoja u smjeru regenerativne medicine.

ISKUSTVO

KVALITETA

PROFESIONALNOST

No, dogodila mi se nova životna prekretnica kada sam teško stradala u motociklističkoj nesreći koja me je prikovala za krevet. Invaliditet koji je nastupio te nimalo optimistične prognoze u meni su pokrenule energiju optimizma, duhovnu snagu, disciplinu, a ponajviše odlučnosti da nastavim dalje.

Ljubav prema životu, ozdravljenje tijela i duše doveli su me na put da sa znanstvenog gledišta istražujem što će pokrenuti moje tijelo, kako ću napraviti taj prvi korak i ponovo stati na noge. Pod mentorstvom francuskog profesora dr. Legranda nastavila sam s edukacijama na području staničnih procesa, posvetila sam se znanstvenom radu na polju enzimskog inženjeringa, epigenetike i potencijala biljnih matičnih stanica. U svom radu došla sam do zaključka da neki lijek ili metoda ne moraju biti dobri za sve, da jedna terapija ne isključuje drugu te sam stekla spoznaje o važnosti personaliziranog pristupa. Produljenje životnog vijeka kao i važnost očuvanja zdravlja nezamislivi su bez holističkog pristupa kojim osobu i sve njene biološke posebnosti stavljam u prvi plan.

Mnogobrojna inozemna gostovanja, edukacije i istraživanja neravnoteže u tijelu zbog kojih dolazi do preranog starenja i raznih bolesti, potaknula su me da osmislim koncept kojemu je cilj spojiti funkcionalnu i integrativnu medicinu. Objedinivši znanja iz područja anti age medicine i kozmetologije te kvantne i vibracijske (rezonantne) medicine postavila sam temelje za osnivanje Neoderm centra.

Iskustvo i izvrsnost je moj osobni stav. Suradnja sa vrhunskim stručnjacima iz područja medicinske tehnologije (Izrael, Koreja, Njemačka, SAD, Velika Britanija), znanstvenih istraživanja kao i wellnesa nadahnula su me da svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudim metode i usluge koje promiču zdravlje te poboljšavaju život.

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024