Napokon znamo zašto manekenke piju kofein i jedu slatko, a nemaju celulit! - Neoderm

Napokon znamo zašto manekenke piju kofein i jedu slatko, a nemaju celulit! Kada je vaš posao biti ispred kamera i pod svjetlima reflektora, milijuni ljudi diljem svijeta i online komentirat će vaš dobar ili loš izgled.

Beauty industrija danas je potpuno drugačija nego što je bila pred 10, 20 i više godina, i više ne moramo trpjeti bolne operacije i zahvate, da bismo se osjećale bolje i izgledale prirodno mlade. Razvojem tehnologije i neinvazivnih strojeva, pojam prirodnog starenja ‘zaludio’ je svijet, a s njime i poznate manekenke, glumice, pjevačice i sve one žene koje možda ne stoje ispred kamera u kupaćim kostimima, ali zbog sebe – žele izgledati i osjećati se fantastično!

Često čujemo novinare kako pitaju manekenke – pijete kofein, jedete slatko, a nemate celulit. Kako je to moguće? – Prolazimo tretmane koji daju trenutne rezultate, a ne bole! – njihovi su česti odgovori.

Kofein u omiljenoj šalici kave, ali i kao aktivni sastojak metode CoolCell, o kojoj se sve više govori i u Hrvatskoj

CoolCell je novi koncept beauty tretmana, koji nudi najučinkovitiju alternativu invazivnim tretmanima danas, a u svega 3 minute pod visokim tlakom u naša celulitna područja unosi visoko koncentrirane aktivne sastojke koji taj celulit doslovce ‘brišu’. Glaucin, kofein i karnitin nadopunjuju se prirodnim ekstraktima, a zatim zajedno pomažu u procesu uklanjanja masti.

Kako su povezani glaucin, karnitin, kofein i celulit?

Glaucin je biljni alkaloid koji se nalazi u ekstraktu tamarinda i djeluje tako što smanjuje nakupljanje masnog tkiva u stanicama. On pomaže u stimuliranju cirkulacije krvi i limfnog sustava, što pojačano pomaže u uklanjanju toksina iz tijela.

Kofein se često koristi u kozmetičkim proizvodima protiv celulita zbog svojih diuretičkih svojstava, a to znači da pomaže u izlučivanju vode iz tijela. Kofein pomaže i u poboljšanju protoka krvi te stimulira razgradnju masnih stanica, što u konačnici smanjuje vidljivost vašeg celulita.

Karnitin je aminokiselina koja pomaže u pretvaranju masnih stanica u energiju. Kada se koristi u kozmetičkim proizvodima, karnitin pomaže u razgradnji masnih stanica u tijelu, što već u nekoliko tretmana vidljivo smanjuje nakupljanje masnog tkiva i nakupljeni celulit.

Proljeće je stiglo, a ljeto je za samo nekoliko mjeseci. Zato nazovite Neoderm još danas i dogovorite svoj personalizirani CoolCell tretman, koji će vam vrijediti više od svega što ste ikada isprobali! Javite nam se za vaš termin u Neoderm centar i bit će nam zadovoljstvo raditi s vama, vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor