Covid sigurnost - Neoderm

Higijena, sigurnost i vaša zaštita su nam oduvijek na prvom mjestu

Briga za vašu sigurnost i vašu privatnost nije moda ili nepredviđena potreba današnjice –  to su oduvijek bile temeljne i prepoznatljive vrijednosti centra Neoderm by Steffie.

Konstantno vam osiguravamo harmoniju i spokoj u našim prostorijama i sada vas dodatno umirujemo najčišćim zrakom u Hrvatskoj. Možete biti sigurni da je naš zrak dekontaminiran zahvaljujući AirDeconu, uređaju koji pročišćuje i rješava se plinova i svih štetnih čestica poput virusa i bakterija – cijelo vrijeme vašeg boravka u Neodermu.

Budući da djelujemo na području zdravlja i vitalnosti, razvili smo vlastite higijenske standarde kojima smo samo upotpunili dosadašnje. S obzirom na novonastalu situaciju, postavili smo dopunjene procedure za zaštitu kako bismo vam osigurali mir i zajamčili sigurnost boravka u prostorima Neoderm centra.

Protokol smo definirali kroz 3 aspekta:

  1. Sigurna dobrodošlica, 2., apsolutna dezinfekcija i čistoća i 3. zaštitna oprema

Postavili smo na ulaz u prostorije Nepderm centra samostojeću jedinicu s medicinskom otopinom za dezinfekciju ruku i osigurali vam jednokratne papuče u kojima odlazite u tretmansku sobu.

Perfektna čistoća unutar svih Neoderm prostorija je oduvijek bila dio naše standardne dezinfekcije. Za čišćenje koristimo medicinske dezinfekcijske otopine, germicidnu lampu – ona proizvodi ultraljubičasto c svjetlo i koristi se za sterilizaciju radnih prostora, površina, i alata kojima se izvode tretmani jer ono inaktivira sve bakterije i viruse.

AirDecon cijelo vrijeme u prostoru Neoderm centra pročišćuje zrak. To je sustav koji koristi vojnu tehnologiju razvijenu u slučaju bioloških ratova. Ujedno je to i jedini sustav koji učinkovito rješava sve tri kategorije onečišćujućih tvari – prostor oslobađa od plinova, mirisa, štetnih virusa, plijesni i bakterija. On u prostoru ne ostavlja ništa osim čistog i zdravog zraka. Ta tehnologija se upotrebljava u medicinskim ustanovama, vladinim zgradama i koristi se za vojne potrebe.

Zaštitna oprema – klijenti koriste isključivo jednokratne mantile prilikom izvođenja tretmana i na stolovima na kojima izvodimo tretmane smo postavili jednokratne navlake, a naši terapeuti koriste jednokratna odijela, zaštitne maske, vizire i rukavice.

Ako ste dogovorili termin u Neodermu i prije dolaska osjećate simptome moguće infekcije koronavirusom, poput intenzivnog suhog kašlja, povišene tjelesne temperature, gubitka osjeta okusa i mirisa, malaksalosti, molimo vas da nas obavijestite na +385 91 610 3785  ili +385 1 3646 416 i svoj termin otkažete. Iako smo kreirali vlastita pravila koja se tiču točnosti dolazaka klijenata jer poštujemo vrijeme svakog od vas – a ta pravila penaliziraju otkazivanje u zadnji čas, razumijemo da je moguća zaraza koronavirusom izvan bilo čije sposobnosti predviđanja i cilj nam je očuvati vaše i vlastito zdravlje, samo nam javite porukom ili pozivom da se ne osjećate dobro i sačuvat ćemo vam neki budući termin kada ozdravite. Zadržavamo pravo pune naplate zakazanog tretmana ako se na tretmanu ne pojavite i ne obavijestite nas unaprijed da nećete doći.

Budite nam zdravi, pažljivi i strpljivi, sigurni smo kako će uskoro i ova pandemija završiti, a u Neodermu ćemo, kao i uvijek, brinuti se o vašoj dobrobiti i bildati vaš imunitet kako biste završetak pandemije dočekali kao najbolja verzija samih sebe.

Radujemo se vašem dolasku i u ovim korona-vremenima!

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024