Posjetili smo najveći beauty kongres u Parizu - Neoderm

Posjetili smo najveći beauty kongres u Parizu i upoznali brojne novosti, među kojima i one o uređaju Ultraformer III

Ovaj beauty trend nikada neće izlaći iz mode. Beauty trend koji daje naglasak na prirodnoj ljepoti i očuvanju prirodnosti lica neinvazivnim regenerativnim protokolima, nikada neće izaći iz mode, a prirodni izgled želja je sve većeg broja žena i muškaraca. Upravo smo o prirodnosti, sigurnosti i trajnosti rezultata beauty tretmana imali prilike razgovarati u Parizu, na vodećem svjetskom beauty kongresu IMCAS

PRIRODNI IZGLED

Zašto je prirodni izgled želja mnogih? Ljubitelji modernih beauty tretmana više ne žele izgledati “predoperirano” ili napuhano nakon kozmetičkih zahvata. Umjesto toga, traže prirodni izgled koji održava ljepotu i mladenački izgled, a ne mijenja ih neprepoznatljivo.

Sve se više govori o – malom riziku. Neinvazivni regenerativni protokoli manje su rizični od invazivnih tretmana, kao što su kirurške intervencije. To znači da postoji manja ili gotovo nezamjetna šansa za komplikacije i neželjene nuspojave.

BRZ OPORAVAK

Brz oporavak i prirodni efekt sve više dolaze na listu čekanja. Neinvazivni regenerativni protokoli obično ne zahtijevaju oporavak i imaju minimalne nuspojave, što znači da ljudi mogu brzo vratiti svoj uobičajeni životni stil. Tretmani poput onih koje radimo u Neoderm centru, rade se s prirodnim procesima tijela kako bi se potaknula proizvodnja kolagena i drugih tvari koje zadržavaju ljepotu i mladenački izgled kože. To znači da je učinak dugotrajniji i da će se izgled postupno poboljšavati.

JEDNA OD NAJNOVIJIH TEHNOLOGIJA

Sve nabrojane želje naših klijenata već godinama uspješno ostvarujemo tehnologijom Ultraformer, koja se koristi za neinvazivno zatezanje kože i smanjenje pojave bora. I ove je godine predstavljena na IMCAS konferenciji kao jedna od najnovijih tehnologija u tom području, zbog nekoliko važnih prednosti: neinvazivnosti, djelotvornosti, brzine tretmana, sigurnosti i trajnosti postignutih rezultata na vašem licu i tijelu.

Rezultati Ultraformer tretmana obično su vidljivi nakon samo jednog tretmana i mogu trajati godinama. To znači da ne morate ulagati puno vremena i novca na tretmane koji će biti kratkotrajni ili neće dati zadovoljavajuće rezultate. Ukratko, Ultraformer u svjetskim krugovima sve više postaje prepoznatljiva neinvazivna tehnologija koja je brza, sigurna i djelotvorna u zatezanju kože i smanjenju bora.

Koje su novosti predstavljene na IMCAS svjetskom kongresu 2023., kada je u pitanju uređaj Ultraformer III?

Predstavljena je nova glava veće površine Ultraformer III uređaja, koja se koristi za obradu većih područja tijela, poput trbuha, bedara i stražnjice, što će omogućavati brže i djelotvornije tretmane. Ultraformer III ažuriran je i s novom tehnologijom koja omogućava veću kontrolu temperature tijekom tretmana, što će dodatno poboljšati sigurnost i učinkovitost tretmana, smanjujući rizik od opeklina.

Ultraformer III postaje višenamjenski uređaj: može se koristiti za različite svrhe, uključujući zatezanje kože, smanjenje bora i uklanjanje masnih naslaga. To znači i da se uređaj može koristiti za rješavanje više kozmetičkih problema istovremeno.

Kako jedini centar u Hrvatskoj i jedan od malobrojnih u Europi koji posjeduje Ultraformer III, zadovoljstvo nam je što i klijenti iz inozemstva dolaze k nama upravo na ovaj tretman. Sa zadovoljstvom ćemo i tijekom narednih godina biti sudionici najvećeg i najprestižnijeg kongresa, te nastaviti učiti i razmjenjivati iskustva sa najboljim svjetskim stručnjacima koji primjenjuju istu tehnologiju poput Neoderma.

HIFU tehnologija inače je poznata kao bolan tretman, ali ono je Ultraformer patentirao posebne „glave“ sa kojim se ta bolnost smanjuje na minimalnu. I dok ovo pišemo, sa sigurnošću znamo da se stalno razvijaju i patentiraju novi age protokoli, a sam tretman koji radimo u Neodermu, postavlja na najviši nivo nekirurškog pomlađivanja.

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor