Anti age tretman lica - zašto je pametno da bude personaliziran samo za vas? - Neoderm

Anti age tretman lica uvijek je pametno birati tako da bude 100% personaliziran upravo za vašu kožu. Zašto? Doznajte u nastavku. Personalizirani anti-age tretmani prilagođeni su specifičnim potrebama svake osobe i mogu pružiti jako puno prednosti, od kojih je zasigurno na prvome mjestu – učinkovitost. Personalizirani tretmani osmišljeni su za ciljanje specifičnih problematičnih područja, kao što su fine linije i bore, staračke pjege ili opuštena koža, suha ili masna koža, problem sa aknama ili neki drugi kožni izazov. Personalizirani pristup, naspram onog ‘za svakog klijenta isto’ tretmane također čini puno učinkovitijima u rješavanju specifičnih znakova starenja koje pojedinac doživljava.

Druga prednost svakako je sigurnost. Personalizirani anti-age tretmani mogu se prilagoditi kako bi se smanjili mogući rizici i nuspojave. To će učiniti tretmane sigurnijima za osobu koja na njih dolazi, a posebno za one s određenim zdravstvenim stanjima ili alergijama.

Udobnost: Personalizirani anti-age tretmani mogu se prilagoditi individualnim željama i razini vaše udobnosti. Na primjer, u Neodermu ćemo uvijek preferirati neinvazivne tretmane, koji pružaju ugodu i nisu nimalo bolni.

Isplativost: Personalizirani anti-age tretmani mogu biti isplativiji od općenitijih tretmana protiv starenja jer su usmjereni na specifične probleme, a ne na njegu cijelog lica ili tijela. Tako ćemo primarno rješavati problem po problem, ili samo onaj izazov koji vam je u određenom period života najvažnije riješiti.

Dugoročni rezultati: Neoderm personalizirani anti-age tretmani pružit će dugoročne rezultate jer se bave temeljnim uzrocima starenja kože pojedinca, a ne brzinskim, neprovjerenim i nedovoljno učinkovitim tretmanima.

Na kraju, najvažnije je napomenuti da personalizirani anti-age tretmani mogu biti učinkoviti samo kada ih provode obučeni i kvalificirani stručnjaci, a također jako je važno razgovarati o vašim očekivanjima i ciljevima, prije početka bilo kakvog tretmana.

Često nas pitaju – zašto estetska kirurgija ili agresivni tretmani nisu jedini način da se uspori proces starenja? Estetska kirurgija ili agresivni tretmani nisu jedini način da se uspori proces starenja iz nekoliko razloga: postoje mnogi neinvazivni tretmani, poput laserske terapije, kemijskih pilinga i mikrodermoabrazije koji mogu učinkovito riješiti specifične znakove starenja bez potrebe za operacijom. HIFU tretman nekirurški je face lifting koji može snažno zategnuti vašu kožu ili smanjiti masnoću.

Jednako tako, određene promjene načina života kao što su zdrava prehrana, redovita tjelovježba i izbjegavanje pušenja i prekomjerne konzumacije alkohola, mogu imati pozitivan učinak na proces starenja promicanjem zdrave kože i cjelokupnog zdravlja.

Proizvodi kao što su kvalitetne hidratantne kreme, kreme za sunčanje, anti-age kreme i provjereni proizvodi sa kolagenom koji se piju kuće, također uvelike pomažu u usporavanju procesa starenja štiteći kožu od oštećenja i potičući proizvodnju kolagena.

Volite li meditaciju, jogu i tehnike upravljanja stresom, mogli biste također osjetiti pozitivan učinak na proces starenja promicanjem općeg blagostanja i osjećaja unutarnjeg mira.

Važno je napomenuti da je svako lice različito i zahtijeva temeljitu procjenu prije početka anti-age postupka. Ne može svaki tretman odgovarati svima i zato je važno da vas vidimo uživo. Javite nam se i u Neoderm centru rado ćemo istražiti koji su tretmani za vašu kožu najpogodniji i donijeti vam rezultate s kojima ćete biti i više no zadovoljni.

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor