U Neodermu imamo odgovor na sve vaše (kožne) probleme - Neoderm

koza

Bijeg na godišnji, bijeg na more… u svakodnevnom govoru se ta sintagma ustalila malo i previše po mom mišljenju, jer vjerujem kako ju mnogi izgovaraju bez da su svjesni što ona točno znači. Naša podsvijest je vrlo aktivna, iako ju mi zanemarujemo, i ako sami sebe uvjerimo da bježimo, to će se preliti na svaki aspekt našeg života. Od čega li mi to bježimo? Napornog šefa, dosadnog posla, djece, supružnika, obveza? Kad se vratimo s odmora, to će nas sve dočekati tamo gdje je i bilo, a možda će i nabujati u tolikoj mjeri da nećemo moći više izdržati taj pritisak. Odmor bi uistinu trebao biti to – opuštanje za tijelo, relaksacija za dušu, upijanje novog okoliša, povratak prirodi, sklapanje novih poznanstava, uživanje u promjeni, a nikako bijeg gdje ćemo sami sebe uvjeriti kako nam je baš super daleko od naših „tlačitelja“, jer ćemo se jednom morati vratiti tome što nas je „otjeralo“.

Utječe li Instagram moda na naše svakodnevne odluke?

U Hrvatskoj, broj slučajeva od melanoma je u stalnom porastu i iako na njegovo dobivanje utječe genetika, faktori iz okoliša su velika prevaga i zato je bitno da mu svojim djelima ne damo priliku za nastanak. U ovo doba Instagram mode gdje svi pomoću filtera i Photoshopa imaju fenomenalno tamne tenove, mi obični smrtnici kada pogledamo na svoju kožu pomislimo da smo bljedunjavi poput akvarela i tada pribjegavamo agresivnom sunčanju. Što tada radimo? Bježimo na godišnji, pržimo se na plaži od jutra do sutra, dobijemo opekline, samo kako bismo bili u trendu, a ne shvaćamo da narušavamo sklad svog organizma i da će doći trenutak kad će naša koža reći: „Dosta je bilo!“, što vam od srca savjetujem da izgovorite i svojim tlačiteljima, kako više nikad u svom životu ne biste morali bježati nikuda ni od koga. Rekla sam vam kako koža pamti sve, ali ona je poprilično i žilava, neće se odmah slomiti pod bremenom naših loših navika (velik unos šećera, slaba hidratacija, pušenje…) i time nas uljuljava i učvršćuje u krivim uvjerenjima, dok se ne dogodi rez. Ne podliježimo modi, pokušajmo prozreti kada vidimo nečiju savršeno namontiranu sliku na društvenim mrežama kako je ona baš to – montaža, lažni prikaz. Prigrlimo naš pravi i stvarni život i pokušajmo popraviti ono na što možemo utjecati. U Neodermu liječimo ono izvanjsko, ali na način da prodremo do najdubljih slojeva kože. Da bi se naša put uistinu izliječila i zablistala, moramo ju njegovati od stanice – iznutra. Ti koraci zbilja nisu teški, a pomaže nam vrhunska tehnologija poput Byonik laseraDermalux Tri-Wave LED tehnologije, HIFU III UltraformeraAquaPure by Cluederm tretmana i brojnih drugih. Odlična pomoć su i suplementi, a jedan od mojih omiljenih je kolagen sa ceramidima koji je dostupan u Neodermu. Isprobavala sam brojne kolagene dok konačno nisam naišla na onaj pravi i odmah sam ga odlučila uvrstiti u svoju ponudu.

N’YOU kolagen u Neodermu

N’YOU kolagen sa ceramidima okusi po brusnici i šipku i ima višestruke blagotvorne učinke na našu kožu. Svi tretmani koje provodimo u Neodermu trebaju biti popraćeni pravilnom prehranom, dovoljnim unosom tekućine, a vrlo često i suplementima. Kolagen je protein i sastavni je dio našeg tijela, a nalazi se između ostalih mjesta i ispod naše kože. Začuđujuće, počinjemo gubiti kolagen već u dvadesetim godinama. Jeste li znali da čak i prekomjerno izlaganje suncu također iscrpljuje zalihe tog proteina? Još jedan odličan razlog da ove godine pripazite koliko i kada ćete se sunčati. N’YOU kolagen poboljšava vlažnost, gustoću i elasticitet kože tako da cink, biotin i kolagen počinju djelovati iz najdubljih slojeva prema površini. Kako bi rezultati bili optimalni, savjetuje se korištenje barem 8 tjedana, a idealno vrijeme konzumacije je ujutro, kada se naš organizam budi i najbolje iskorištava korisne sastojke sadržane u N’YOU kolagenu.

Nastavimo ritam ovog ljeta u odličnom raspoloženju, konzumirajući svježe bobičasto voće i sezonsko povrće, okružimo se ljudima koji nam istinski nešto znače i prigrlimo život. Ja vas i dalje čekam u Neodermu gdje spremno rješavam vaše kožne tegobe, a često i neke druge, kao što su i napisali brojni moji klijenti.

Vaša Steffie
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024