Povjerenje, stručnost i znanje u Neodermu

Sjećam se kao danas. Došla sam kod mojih roditelja s dvogodišnjom kćerkom, nazvala moju dragu kumu Irenu, moju životnu prijateljicu, moju inspiraciju i životnu savjetnicu da idemo na kavu, a ona je rekla: Ideš sa mnom sutra u Zagreb kod moje doktorice, pa neka ti malo pogleda lice. To je bio ključan trenutak. Sjele smo u auto, ravna cesta E70, a u grudima mi se kovitlala neizmjerna sreća zbog ugodnog društva i uzbuđenje što idem kod doktorice o kojoj sam toliko lijepo čula.

Dolazak u Neoderm centar prije 10 godine me osvojio. Čistoća ambijenta, ugodan miris, zvuk nježne ambijentalne glazbe koji se širio prostorom, topao pogled i nadasve ugodan, nježan i topao glas doktorice ispunio je sva moja očekivanja.

Na udobnom ležaju prepustila sam se svim savjetima, stručnim, nježnim i sigurnim rukama. I samo moja dva sata relaksacije i prepuštanja u sigurne ruke su počela.

Od tada s radošću iščekujem odlazak u Zagreb.

Doktorica mi svojim savjetima ulijeva povjerenje i neupitna je njena stručnost i znanje.

I u ovim trenucima osamljenosti doktorica nas svojim porukama ohrabruje savjetima o prehrani, osobnoj brizi za zdravlje i kožu, nadograđuje pozitivan stav i stil. Najvažnije od svega potiče prirodnost kao glavni element našeg života.

Hvala doktorice na svemu.

Zauvijek vjerna Vama i prepuštena Vašim rukama.

Marijana