Postoji li neagresivno i bezbolno tretiranje kože? Da, i dom mu je u Neodermu - Neoderm

koza2

Često se osjećam kao svemirac listajući pojedine modne časopise, osobito kad na njihovim stranicama, što printanim, što virtualnim, naletim na savjete o njezi kože ili preporuke kirurških tretmana. Da vas priupitam, kada vam netko spomene riječ Pariz (francuska prijestolnica), koje asocijacije vam prođu mislima? Sigurna sam da su među njima „blistavo“, „luksuz“, „visoka moda“, „najnoviji trendovi“, „ljepota“, „najbolja hrana i vino“, „top modeli“, „parfemi“… u Francuskoj sam studirala, živjela sam u Parizu više od desetljeća, grad poznajem u dušu, vidljive i nevidljive niti me spajaju s njegovim ulicama, bistroima, dućanima i teško mi je preliti u riječi ono što osjećam prema tom gradu. Nemojte me krivo shvatiti, Hrvatska je moj izbor broj jedan i dala sam joj svoje najbolje godine i sudjelovala u njezinom stvaranju (trenutno ne bih o tome, možda u budućnosti napišem koji redak više na tu temu 😉). Pariz diktira svjetske trendove, a Francuska je domovina brojnih kozmetičkih kuća i vjerujem da na svojim beauty policama imate barem jedan francuski proizvod, barem parfem, ako već ne neku od krema.

Visoki kriteriji u Neodermu za beskompromisno zadovoljstvo svih klijenata

Živeći u inozemstvu, morala sam se žestoko izboriti za svoje znanje i poziciju. Zarana sam naučila da se mijenja onaj tko se ne mijenja – drugim riječima, treba pratiti trendove, gledati najnovija tehnološka dostignuća i razmisliti kako ih uklopiti u svoje poslovanje. Priznajem da su moji kriteriji visoki i ne smatram to manom, jer ta filozofija je moje pogonsko gorivo da vama, svojim klijentima, svaki put pružim vrhunski tretman, bez obzira jeste li kod mene prvi ili tisuću i prvi put o čemu mogu posvjedočiti i recenzije javno dostupne na mojoj web stranici. U takvom okruženju radim i živim, stoga možda možete bolje razumjeti moju sablazan nad nekim preporukama u raznim časopisima. Tehnologija zbilja napreduje svjetlosnim brzinama, dat ću vam nekoliko primjera.

Nova tehnologija za minimalnu bol prilikom tretmana, bez injekcije i noža

Prije se koža lica čistila u salonima rukama, tj. vrijedna kozmetičarka (koju ste, nadam se, odabrali sukladno njenoj stručnosti i recenzijama 😉) bi vam gledala lice pod povećalom i svojim rukama stručno istiskivala prištiće. Tako sam radila i ja sama, ali otkad je na tržište izašao moćni aparat AquaPure, mehaničko čišćenje lica je u Neodermu stvar prošlosti – bolni tretman i podljevi su totalno passé. Dermalux Tri-Wave, još jedan aparat kojeg imamo jedini u Hrvatskoj – u Neodermu, objedinjuje nevjerojatne kure i ublažava stanja za koja ranije gotovo da nije bilo pomoći – akne, rosaceu, pigmentacije, bore, voluminoznost lica…CooLift „pištolj“ briše bore naočigled čemu se i sama čudim svaki put kad ga koristim na klijentima, a HIFU Ultraformer III ima nebrojene namjene, a neke od čarolija što izvodi su: zatezanje kože, podizanje obraza, smanjivanje podbratka, ublažavanje strija, poboljšanje izgleda celulita, itd. – bez anestezije i skalpela. Agresivne i bolne estetske korekcije u vidu tretmana injekcijama i odlaska pod nož nisu i ne smiju biti jedini izbor koji je ponuđen muškarcima i ženama. Jeste li i vi jedna od žena koja je mislila kako ne postoji nijedan drugi način ublažavanja bora od rezanja i faceliftinga? Mi u Neodermu slijedimo one prave, istinske metode, ne robujući trendovima. U jednoj od idućih objava ćemo prokomentirati drugi i drugačiji put njege kože koji je dugoročno jedini ispravan, a ako se želite odmah uvjeriti po čemu smo drukčiji od drugih, kontaktirajte nas i zakažite svoj pregled s punom dijagnostikom.

Vaša Steffie
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024