LED fototerapija sabrana u moćnom Dermaluxu - Neoderm

dermalux

Nedavno je bio prvi dan ljeta i diljem Hrvatske, ali i Europe su se prigodno palili krijesovi. Je li vas ikad taj stog vatre opčinio i niste se mogli otrgnuti od topline plamena? Sjetimo se samo za Božić, koliko uživamo u blistavim lampicama i raznim svjetlucavim ukrasima. Odakle tolika fascinacija svjetlošću? To je ustvari naš praiskonski instinkt – vatra je značila život, toplinu, ali i svjetlost koja nam je trebala u tamnim noćima kako bi nas obranila od raznih opasnosti. Danas čovjek svjetlošću manipulira, što bi bilo našim spiljskim precima nepojmljivo, a također je otkriveno kako različite valne duljine svjetlosti mogu biti ljekovite. Tu ljekovitost koristimo u Neodermu u službi vaše kože. Jedini u Hrvatskoj imamo Dermalux, aparat koji povećava snagu prirodnog svjetla, dajući energiju stanicama da se brže obnavljaju.

Posebnost Tri-Wave Dermaluxa – nomen est omen

Ime je znamen i postoji razlog zašto pored Dermaluxa stoji naziv Tri Wave, odnosno tri valne duljine objedinjene u jednom uređaju. To je jedino sadržano u Dermaluxu što ga čini najjačim medicinskim Tri-Wave uređajem koji postoji na tržištu – djeluje na kožu slojevito i instantno.

Tri-wave ima 3 duljine: plavu, crvenu i NIR (blizu crvene, ona koja se ne vidi). U jednom tretmanu uređaj koristi snagu tri valne duljine i time obuhvaća više slojeva kože odjednom. Valna duljina svjetlosti u kožu prodire u različitim dubinama, a svakom valnom duljinom se pokreće specifična stanična akcija. Koža ima nevjerojatnu sposobnost upijanja svjetlosti određenih valnih duljina.

U Neodermu svi naši tretmani kreću sa sanacijom i revitalizacijom kože iznutra, od najmanje molekule i Dermalux je naš saveznik koji isporučuje momentalne rezultate.

Za koja stanja se preporučuje korištenje Dermaluxa?

LED fototerapija je neinvazivni tretman kože i pomaže pri:

  • pomlađivanju kože, izglađivanju finih linija i bora
  • rješavanju oštećenja od sunca i pigmentacija
  • saniranju akni, proširenih pora i masne kože
  • ublažavanju rozacee i crvenila
  • sređivanju ekcema, psorijaze i dermatitisa
  • njezi osjetljive kože

Želimo vam reći, postoji bezbolan i bezopasan tretman koji koristi blagodati okoliša i može riješiti vaše dugogodišnje kožne probleme. Također napominjemo, tretmani su beskontaktni što postaje izuzetno važno u ovim korona vremenima. Osim što djelujemo antibakterijski, mogućnost zaraze je svedena na najmanju moguću mjeru jer je cijeli tretman bez dodira, a u Neodermu poštujemo sva pravila poslovanja i dezinfekcije do najsitnijeg slova. Doslovce možete doći k nama čistog lica, bez kreme i šminke na licu, obaviti  tretman i otići bez da u tom procesu ikoga taknemo.

Na koji način funkcionira LED fototerapija?

LED fototerapija koristi vidljivu svjetlost koju naše stanice unutar kože upijaju i koriste kao gorivo kako bi oštećene stanice potaknule na oporavak, pomlađivanje ili za eliminaciju bakterija. Ovaj proces oponaša biljnu fotosintezu. Pospješuje se proizvodnja kolagena i elastina – ključni aduti za lijepu kožu, pojačava se cirkulacija, a tkivo se brže obnavlja. Ovi svi rezultati su potkrijepljeni kliničkim studijama gdje je dokazano kako stanice kože izložene LED svjetlosti se regeneriraju do 200% brže, a hidratacija se može povećati i do 600%. Krajnji rezultat je blistava, mladenačka i prirodno zdrava koža. Unutar Dermalux aparata koristimo crveno, plavo ili kombinaciju svjetala imajući na umu različite indikacije i potrebe pojedine kože.

Kontaktirajte nas kako bismo odredili optimalne tretmane i pripremili vašu kožu za možda najzahtjevnije godišnje doba – ljeto. Jesmo li spomenuli da čarobni Dermalux djeluje na sunčeve opekline, a također i pospješuje zarastanje rana? Uvjerite se sami, čekamo vas u Neodermu!

Vaša Steffie
https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024