Kako mi Byonik laser može pomoći u pomlađivanju kože? - Neoderm

Kako vam Byonik laser može pomoći u pomlađivanju vaše kože? Razvojem znanosti doista možemo i u zrelijim godinama izgledati poput glumica koje gledamo na televiziji. Često čujemo da se mnoge od njih zaklinju kako nikada nisu bile na operacijama i ‘pod nožem’, a to je možda bilo teško za povjerovati pred 20 i više godina.

Danas, a posebice u centru Neoderm koji koristi tehnologiju NASA-e, javne osobe govore istinu kada kažu da ne moraju ići na operaciju i obavljati niz bolnih zahvata, da bi maknule bore i izgledale prirodno lijepo.

Byonik laser jedna je od naprednih tehnologija, jedino dostupnan u Hrvatskoj u Neoderm centru, koje i vi imate prilike koristiti za poboljašanje svoje prirodne ljepote i ‘brisanja’ 10+ godina sa vašeg lica.

Kombinacija niskofrekventne svjetlosti i kisika koju koristi Byonik laser može vam, poput stotina klijentica koje ga već koriste, pomoći u poboljšanju staničnog metabolizma i povećanju proizvodnje kolagena. Upravo taj proces može dovesti vaše lice i posebice vrat do pomlađivanja i zdravijeg izgleda kože.

Pravilnom upotrebom, Byonik laser može vam pomoći u pomlađivanju kože, na način da će:

  1. Smanjiti vaše površinske i duboke bore
  2. Poboljšati tonus i teksturu kože
  3. Pomoći da vaša koža izgleda zdravije i sjajnije
  4. Smanjiti nejednakosti poput ožiljaka od akni ili hiperpigmentacijskih mrlja
  5. Smanjiti upalu i poboljšati cirkulaciju lica
  6. Osvježiti vašu kožu, ako ste pušač
  7. Pomoći koži sklonoj alergijskim reakcijama
  8. Neće vam ljuštiti kožu (nije alblativan)
  9. Biti idealan za pripremu kože za kirurški face-lifting i još bitnije postoperativnu rehabilitaciju nakon kirurškog zahvata
  10. U vaše lice i tijelo unijeti 4ml posebno patentiranog koktela po tretmanu, koji u sebi ima hyaluron i vitamine koji popunjava bore, poboljšavaju elastičnost kože i daje joj volumen

Najvažnije za istaknuti je kako je tretman Byonik laserom u potpunosti bezbolan i ne zahtijeva vrijeme oporavka, a ovisno o stanju vaše kože, možete ga ponavljati jednom tjedno ili jednom mjesečno. Također, može se izvoditi tijekom cijele godine – ljeti kada koža stradava od sunca i mora, a zimi kada nam smetaju hladnoća i suhi zrak. Rezultati tretmana kod većine osoba vidljivi su odmah, a najbolji rezultati postižu se nakon serije tretmana.

Doznajte još više detalja o ovom hvaljenom tretmanu na neoderm.hr/personalizirani-anti-age-tretmani/lasersko-pomladjivanje-koze i naručite se za naše konzultacije i pregled vaše kože. Sigurna sam da ćete biti i više no zadovoljni

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor