HYALURON TRTEMAN

(Profesionalni tretman za zrelu kožu protiv bora s HYALURONOM)

Molekule s malom i velikom težinom koje popunjavaju Vaše bore

Selvert Thermal je kreirao novu efektivnu liniju s hyaluronskom kiselinom namjenjenu za devitaliziranu, zrelu kožu s borama s nevjerojatnim učinkom već pri prvom tretmanu.

Tijekom godina koža postepeno gubi  svoja svojstava međuostalim i hyaluronsku kiselinu što dovodi do smanjivanje fleksibilnosti i gustoće kože. Kako bi što bolje riješili ovaj problem Selvertov švicarski laboratorij je kreirao hialuronsku kiselinu s malenom i velikom težinom molekula koje prodiru u dermis te zadržavaju vlažnost unutar kože stvarajući efekt popunjavanja bora.

Za postizanje najboljeg mogućeg rezultata nužno je koristiti  proizvode za kućnu njegu koji su nadopuna profesionalnim tretmanima da bi se postigla optimalna hidratacija te vidljivo pomlađivanje kože. S biotehnološke procedure ova hialuronska kiselina iz Selvert Thermala

je akumulativna, dajući rezutate odmah u epidermisu i dermisu te intenzivirajući ih dana u dan

DJELOVANJE:

U 28 dana njege s ovim preparatima  je poboljšana 75% elastičnost, popunjene su bore, 90% su bolji rezultati uz maksimalnu hidrataciju 24h. Povećava se debljine kože, smanjiva hrapavost, zadržava vlažnost u staničnoj jezgri, a bore se popunjavaju iznutra.