HIFU ULTRAFORMER III nekirurški lifting tretman za muškarce

CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU je visoko sofisticirana tehnologija koju u tretmanima lica koristimo na mikro dubini od  1.5mm, 2.0mm, 3.0mm i 4.0mm. Djelujemo stvarajuci mikrokoagulacije u dermisu za novi kolagen i ucinak zatezanja i “podizanja”.

U tretmanima tijela, CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU, koristimo za selektivno odstranjivanje masnih stanica. Djelujemo na tzv. makro dubini, od 13mm, do 18mm. Ujedno ga koristimo i za body lifting nadlaktica, trbuha, leđa, bedara, stražnjice i koljena na dubini od 6mm, do 9mm.

HIFU ULTRAFORMER III nekirurški lifting tretman za muškarce

Za postizanje lifting efekta je potrebno učiniti svega 1 do 2 tretmana godišnje.

Prvi tretman (primarni lifting) obuhvaća cijelo lice (ili samo dio), odnosno regiju kojoj je potrebna intervencija.

Drugi tretman (sekundarni lifting) se izvodi 5-6 mjeseci nakon primarnog liftinga. Služi kao “korekcija”, odnosno pojačavanje efekta, pri čemu je dovoljno korigirati samo jednu regiju.

Pored visoke učinkovitosti, prednost CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU liftinga, u odnosu na kirurške metode je to što je izbjegnut rizik od operativnog zahvata i korištenja anestetika. Samim time, nije potrebno nikakvo vrijeme postoperativnog oporavka, niti su vidljive posljedice (podljevi, šavovi, otekline i sl.).

Ova vrsta zahvata se preporuča svima, no prije svega onima koji su pobornici “zatezanja”, ali se boje “skalpela” i operativnih zahvata.

Prije donošenja odluke o CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU lifting tretmanu preporučamo konzultaciju sa našim liječnikom!