Cell vitale hydratante

Matične stanice igraju ključnu ulogu u mladenačkom izgledu kože zbog intezivne regeneracijske sposobnosti. Kako slabi njihova aktivnost uzrokovana protokom vremena i izlaganju vanjskim agresivnim utjecajima koža gubi svoju čvrštoću i vlažnost. Rezultat  tog procesa je starenje kože

Da bi pružili najbolju moguću zaštitu ekskluzivni kozmetički brand SELVERT je prvi kreirao u svom švicarskom laboratoriju CELL VITALE formulu, za učinkovitu hidrataciju i regeneraciju, baziranu na dvije vrste ekstrakata matičnih stanica.

Jedna vrsta matičnih stanica je pronađena u alpskoj ruži koja ima sposobnost konzerviranja i zaštite vode u koži.Ta vrsta se nalazi u tretmanu CELL VITALE HYDRANTE koji je namjenjen za hidrataciju kože u najdubljim slojevima.

Druga vrsta matičnih stanica dolazi iz švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber koja je izuzetno učinkovita u obnovi kože. Ona usporava proces starenja, stimulira regeneraciju stanica, a koži daje mladenački i prirodni izgled.

Zbog  prestižne kominacije matičnih stanica i visoko učinkovitih aktivnih sastojaka CELL VITALE  i CELL VITALE HYDRANTE  djeluje na produženi vijek matičnih stanica u koži,  usporava proces starenja, te  pomaže u vitalnosti i obnovi.

CELL VITALE je idealan tretman za kožu koja počinje pokazivati prve znakove starenja te kod kojih je potrebno da se oporavi izgubljeni mladenački sjaj.