BYONIK LASER (BYONIK PULSE TRIGGERED LASER – LASER AKTIVIRAN PULSOM)

S radošću vas izvješćujemo da smo nabavili revolucionarni tretman za njegu kože, Byonic laser, koji svojom terapijom prati puls i na taj način djeluje)

Budućnost vrhunske njege kože je ovdje. Bez igala, bez kemikalija, bez stresa za tkivo, samo iskorištavanje potencijala biljaka, poznavanje medicine i korištenje  vlastitog pulsa, kako bi se postigli optimalni učinci. To je BYONIK laser.

Ovaj tretman pomlađivanja ne samo da pomaže u buđenju vaše kože, već i eksponencijalno poboljšava hidrataciju, uklanja fine bore i čisti kožu od neželjenih efekata, kao što su rosacea i akne. Nema nikakve abrazivne učinke za kožu. Zaboravite Botox, zaboravite skalpel!

Tretman ovim laserom nije samo za osobe koje često i opetovano rade anti-age tretmane. Radi se o zapanjujućem i revolucionarnom preventivnom postupku. Krenete li u „aferu“ s Byonikom u srednjim dvadesetim ili ranim tridesetim godinama, znači da ste puno, puno, puno dalje od  pojave sitnih bora u odnosu na vaše vršnjake koji ga ne koriste. Možda je ovo najbliže otkriću fontane mladosti koju je industrija ljepote otkrila.

Kako ova čarolija djeluje ?

Snaga znanosti i prirode djeluju u savršenom skladu. Laserska terapija mjeri vašu kožu, prateći vaš puls kako bi se pronašlo optimalno vrijeme za emitiranje svjetlosti tako da biljni ekstrakti najviših antitoksina mogu ući u stanice vaše kože.

Osnovne odrednice djelovanja determinirane su znanošću o koži i ovdje navodimo tri bitne postavke:

  1. koži treba hidratacija – vaš epidermis je žedan organ, znate i sami da trebate piti puno vode za blistav ten.  Kako starimo stanični procesi kojia koji su odgovorni za očuvanje naše kože mladom,  počinju usporavati te naša koža više ne može sakriti posljedice proteka godina. Iako možda koristite skupe hidratantne kreme, vaša je koža općenito vodootporna i tako mnogi od tih proizvoda samo klize po površini.
  1. ključna riječ telomeri. Oni se formiraju na kraju kromosoma, a stanice se ne mogu podijeliti bez njih. Ali što se stanica više dijeli, to su isti kraći, a time se i vide znakovi starenja. Kada nestanu, to je to – nema više dijeljenja stanica. Stoga trebamo promatrati telomere kao  čudesne, zlatne stvari koje treba štititi po svaku cijenu. To je mjesto gdje  BYONIK lasersko liječenje popravlja kožu na staničnoj razini  zaključavajući pri tome hidrataciju. Sljedeći bitan dio procesa je uvođenje hijaluronske kiseline. To je ključni spasitelj kože kojeg bi svi trebali biti svjesni .
  1. hijaluronska kiselina – se prirodno pojavljuje u vezivnom tkivu cijelog našega tijela, a polovina se nalazi u našoj koži. Njegova je uloga zadržavanje vlage, jer samo jedna molekula može držati do 1000 puta vlastite težine u vodi.  Ako želite zategnutu, čvrstu i svijetlu kožu, to je glikosaminoglikan  koji želite! Razmislite o tome kao o prekrasnoj spužvi. Kozmetički proizvodi imaju samo mali postotak hijaluronske kiseline u sebi, ponekad dobijete i razrijeđene preparate. No, BYONIK lasersko liječenje koristi dehidriranu hijaluronsku kiselinu, što znači da je potpuno nerazrijeđena i može djelovati zaista čudesno.
byonik

Kako izgleda tretman?

Laserski tretman vrlo je sličan tretmanu za njegu i opuštanje. Jednostavno,  u ležećem položaju vam je monitor pričvršćen za prst kako bi vam mjerio puls.

To je zato što se stanice u vašoj koži šire i skupljaju dok srce kuca te ima smisla pokušati maksimizirati površinu stanica kada se u iste unosi antioksidansi u gelu hijaluronske kiseline.

Prvo se vaša koža temeljito dvaput čisti, a između svakog čišćenja nanosi se piling enzima kako bi se osiguralo da koža bude zaista bez bilo kakvih tragova prljavštine.  Ova temeljita metoda znači da se sva ulja uklanjaju – ulje ometa prodiranje hijaluronske kiseline.

Slijedi rad sa laserom. Prvo se primjenjuje jedinstvena formulacija hijaluronske kiseline i masira se duboko u kožu. Laser prilagođava svoju frekvenciju vašem pulsu tijekom cijelog tretmana, tako da sa svakim otkucajem srca oslobađa svoju energiju u kožu. To omogućuje antioksidansima u gelu hijaluronske kiseline da ulaze izravno u stanice kože. Kombiniranim  otpuštanjem svjetlosti, energija se prenosi na sve slojeve kože. Zbog kratkog lanca hijaluronske kiseline i biološke proizvodnje,  molekule se mogu apsorbirati u kožu i doseći razinu bazalnih stanica.

Tretman je upravo savršen za svakoga tko želi izgledati mlađe, na jedan potpuno prirodan način. Ono što je bitno ovdje naglasiti je da se radi i o odličnoj prevenciji, jer je to jedina neinvazivna prevencija koju možete poduzeti. Ukoliko počnete u kasnim dvadesetim i tridesetim godinama, govorimo o njezi kože za cijeli život.