Body sculptor iskustva – otkrivamo 5 prednosti ovog tretmana za mršavljenje - Neoderm

Body sculptor iskustva govore da možete očekivati čak 1 do 2 konfekcijska broja manje. Zbog toga otkrivamo prednosti ovog posebnog, body sculptor excell tretmana za mršavljenje

Body Sculptor Excell tretman koristi Cosmosoft tehnologiju putem biomagnetskih polja kako bi smanjio masne naslage i poboljšao tonus kože. Ova tehnologija koristi elektromagnetska polja koja su sigurna za korištenje na ljudskom tijelu, kako bi se potaknula regeneracija stanica i stimulirala cirkulacija krvi, te ima brojne prednosti od čega ističemo njih 5

  1. Neinvazivnost: Body Sculptor Excell je neinvazivan tretman koji ne zahtijeva operaciju, rezove, ubode ili anesteziju. To smanjuje rizik od infekcija i drugih nuspojava i omogućava brži oporavak nakon tretmana.
  2. Djelotvornost: Body Sculptor Excell koristi tehnologiju za ciljano smanjenje masnih naslaga i poboljšanje tonusa kože, koja može prodrijeti duboko u kožu i potkožno tkivo kako bi smanjila masno tkivo i potaknula proizvodnju kolagena i elastina, što poboljšava izgled kože.
  3. Brzina tretmana: Tretmani Body Sculptor Excell obično traju između 30 i 60 minuta, ovisno o području koje se njeguje. Ovi tretmani su brzi i jednostavni, što znači da ljudi ne moraju trošiti puno vremena na tretmane, a već sa 12 tretmana možete očekivati čak 1 do 2 konfekcijska broja manje.
  4. Trajnost rezultata: Rezultati Body Sculptor Excell tretmana su vidljivi odmah nakon tretmana i obično se poboljšavaju tijekom nekoliko tjedana nakon tretmana. Ovi rezultati su dugotrajni i mogu se održavati redovitim tretmanima.
  5. Sigurnost: Body Sculptor Excell tehnologija je sigurna i klinički testirana. Nema rizika od oštećenja kože ili drugih nuspojava koje se mogu pojaviti kod invazivnijih tretmana.

Body Sculptor Excell tretman koji koristi Cosmosoft tehnologiju skida i do 2 konfekcijska broja zbog nekoliko razloga. Prvo, Cosmosoft tehnologija koristi elektromagnetska polja i elektroporaciju kako bi potaknula cirkulaciju krvi, što poboljšava metabolizam i razgradnju masnih naslaga. To znači da tretman može ciljano smanjiti masne naslage na problematičnim područjima tijela, poput trbuha, bedara, bokova i stražnjice.

Drugo, Body Sculptor Excell tretman koristi aktivne sastojke koji se primjenjuju na kožu i djeluju zajedno s Cosmosoft tehnologijom kako bi se poboljšao tonus kože i smanjila pojava celulita. Ti aktivni sastojci, poput hijaluronske kiseline i kolagena, potiču proizvodnju kolagena i elastina u koži, što daje koži glatki i zategnut izgled.

Treće, Body Sculptor Excell tretman je dizajniran da bude neinvazivan i bezbolan, što ga čini privlačnim tretmanom za ljude koji traže način da smanje masne naslage i poboljšaju tonus kože bez kirurških zahvata ili drugih invazivnih postupaka. Tretman je siguran i učinkovit za sve tipove kože, bez obzira na dob ili spol.

Zbog ovih razloga, Body Sculptor Excell tretman koji koristi Cosmosoft tehnologiju može smanjiti masne naslage i poboljšati tonus kože ten a taj način dovesti do gubitka čak 2 konfekcijska broja. Informirajte se još više o ovom djelototvornom tretmanu na neoderm.hr/body-sculptor-excell i javite nam za konzultacije. Body Sculptor Excell sigurno će vam služiti kao veliki motivator i poticaj na pozitivnu promjenu!

Vaša Steffie

Autor

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2020/11/Neoderm_Logo_Horizontal_Skin_footer.png
Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Neoderm by Steffie

Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje

Božidara Adžije 22/2, 10000 Zagreb

Podaci o poduzeću

O nama
Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo zanimljiv sadržaj, slike i video uratke.

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Copyright NeoDerm by Steffie 2024

Autor