ABSOLUTE regeneracija

Nakon ekstremih uvjeta (ljetni,zimski),potrebno je vratiti sjajan i blistav izgled lica. Selvert predstavlja dermatološku liniju za učinkovitu regeneraciju ABSOLUTE REGENERATION.

Absolute Regeneration je novi ekskluzivni beauty program iz Selvert Thermal linije, dizajniran za postizanje intezivne obnove kože, kristalnog efekta i mladenačkog izgleda lica. Namijenjen je za devitaliziranu i umornu kožu, koja treba revitalizaciju, kao i poslije kemijskih pilinga.

Izvanredni rezultat je odmah vidljiv; baršunasta koža i blistav izgled prvenstveno su rezultat nove formule iz Selvertovog švicarskog laboratorija. Ona sadrži  novi inovativni aktivni sastojak Prorenew complex, koji zajedno s ekstraktom  puževog proteina djeluje na intezivnu obnovu i regeneraciju.U sklopu profesionalnog tretmana prorenew komplex se nalazi u

bioceluloznoj maski koja ima izuzetan regeneracijski efekt već poslije prvog tretmana. Ostali sastojci su: soya glikopeptidi, salicilna kiselina, alantoin, bisabolol, biosaharidi, juca, squalene, mliječni proteini, avokado, ekstrakt kamilice, aloe vera te vitaminski kompleks E,C,B3,B5,B6.

Za postizanje najboljeg rezultata nužna je  kućna njega koja je nastavak tretmana te neophodna za još vidljivije rezultate.