TIMEXPERT LIFT(IN)

Germaine de capuccini Timexpert Lift (in) banner Neoderm

NOVA ERA U LIFTING NJEZI KOŽE
PODIŽE, POPUNJAVA, ZATEŽE

TIMEXPERT LIFT (IN) tretman je najnovije anti-aging dostignuće u Germaine de Capuccini laboratorijima u borbi protiv znakova starenja kože. Novi koncept u potrazi za čvrstoćom kože, inspiriran kirurškim liftingom, pruža globalni rezultat u tri vektora pomlađivanja:

• Volumen
• vertikalni lifting
• bočni lifting

U čemu je tajna?
• V-matrica, koktel sastojaka visokih performansi programiranih da djeluju na sam korijen problema, da aktiviraju obnovu mreže koje tvori dermis, te da vraća koži čvrstoću iznutra.
• Pročišćeni oligosaharidi koji stimuliraju sintezu specifičnih vlakana papilarnog dermisa a koji će koži vratiti gipkost.
• biološki aktivan peptid koji potiče stvaranje strukture proteina za ispravno funkcioniranje i taloženje retikularniog dermisa. Obilježja mlitavosti su podignuta, bore su manje vidljive.

S druge strane, kombinacija kalcija i glukoze potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermisu. Na ovaj način, osim što osigurava stalnu pričuvu vlage, pomaže da se poveća gustoća kože.

Volumen lica je popunjen i preraspoređen. Lica količine se popunjavaju i premjestiti. Oval je redefiniran u svojim konturama.

TIMEXPERT LIFT (IN) tretman je najbolja kombinacija znanstvene avangarde i goleme moći prirode i prirodnih sastojaka za regeneraciju infrastrukture kože. Dubinska obnova kože sa znatno vidljivim znakovima liftinga na njenoj površini.

Nakon profesonalnog tretmana u salonu, uz specijalnu TIMEXPERT LIFT(IN) masažu koja naglašava rezultat, na raspolaganju je adekvatna intenzivna, učinkovita kućna njega, pojačana njegom osjetljive kože okolice očiju.