Excel therapy premier

EXCEL THERAPY PREMIER rođena je kao rezultat tehnološke revolucije i rafiniranog luksuza. Linija koja je formulirana najnaprednijom tehnologijom GERMAINE DE CAPUCCINI’s laboratorija u svrhu održavanja korektnog funkcioniranja stanice kao i dobivanja izuzetnog anti-age učinka.
Sirtuins i stanična dugovječnost
Naša dugovječnost određena je genetski. Najnovije studije dokazale su djelovanje specifične grupe gena. Općenito su poznati kao geni dugovječnosti ili sirtuins, koji su prisutni  otovo u svim živim bićima. Nakon istraživanja identificiran je jedan od ovih gena, SIRT1, kao gen dugovječnosti koji pokreće preživljavanje stanica i obrambeni mehanizam
pa time produžava njihov životni vijek. Godine 2005, prezentirani su prvi rezultat serijskih istraživanja o prisutnosti sirtuinsa u koži, preciznije rečeno u keratinocitima i
fibroblastima. Inspiriran ovim otkrićem, GERMAINE DE CAPUCCINI kreirao je novu kremu.
EXCEL THERAPY PREMIER.
GERMAINE DE CAPUCCINI’s laboratoriji u suradnji sa vanjskim istraživačkim timovima, otkrili su kombinaciju peptida dobivenih iz riže koji sadrže SIRT-aktivirajuću sposobnost: Longevity-Guard. Longevity–Guard predstavlja jedan od ključeva za vječnu mladost kože. Odlučujuće otkriće na polju anti-age istraživanja koje povećava
dugovječnost stanica i zato globalno usporava starenje kože. Osim toga, ovaj učinak je jači od učinka izazvanog Resveratrolom, do sada najvažnije poznate molekule za stimuliranje sirtuinsa.

KREMA
Germaine de Capuccini’s najluksuzniji proizvod. Predstavlja kulminaciju dugogodišnjih istraživanja procesa starenja kože. Proizvod inspiriran mitom o eliksiru vječne mladosti koji obasjava kožu i osjećaje. Osim Longevity–Guard, krema je obogaćena moćnim koktelom sastojaka za njegu kože koji omogućava formulu sa mnogostrukim multistrateškim
djelovanjem u borbi protiv starenja kože.

 Micro-collagen, peptide koji učinkovito pospješuje sintezu kolagena. Na taj način koža opet poprima čvrstoću, glatkoću, a broj i dubina bora se smanjuju.
 Hyaluronic acid – hijaluronska kiselina za savršeno kontinuirano hidriranje kože.
 Derivat Vitamina C (VC-IP) ili vitamin C+. Vitamin C nadaleko je poznat zbog svoje sposobnosti reguliranja melanogeneze, i zbog njegove sposobnosti reduciranja  iperpigmentacija kao i preventivnog djelovanja na njihovo nastajanje.
 Biotehnološki anti-age sastojci koji zahvaljujući Retinolu i njegovim pozitivnim učincima na kožu i bez ikakvih negativnih djelovanja (sigurnost upotrebe , uravnotežena formula)  činkovito djeluje na bore i prerano starenje kože.
 Multi-lamelarni kompleks sa ceramidima koji aktiviraju i obnavljaju prirodni sistem hidriranja kože.

Najbolji rezultati
Nahranjena, dubinski hidrirana, sjajna, tonificirana, te čvrsta i iznenađujuće mekana koža. Vaša koža isijavati će mladošću a znakovi starenja ( tamne fleke, bore, suhoća i slično ) biti će odgođeni.

THE CREAM, GERMAINE DE CAPUCCINI’s najliksuzniji proizvod ponovno kreira vašu ljepotu. Nakon njene primjene koža je svakim danom ljepša i ljepša zahvaljujući svim izvanrednim sastojcima dobivenim kroz ovu kremu.

Proizvodi:

THE CREAM – THE CREAM GNG – SERUM – ANTIAGE SUN PROTECTION FACE & BODY

Germaine de capuccini Excel Therapy Premier 0 Neoderm
Germaine de capuccini Excel Therapy Premier 01 Neoderm