Excel 02

Nakon dugogodišnjih istraživanja rođena je nova linija Excel Therapy 02 kao kozmetički odgovor protiv starenja kože lica. EXCEL THERAPY O2 kreirana je za novu generaciju žena koje se dobro osjećaju u svojim godinama i žele o svojoj koži brinuti na inteligentan način. Došlo je vrijeme da reaktivirate kožu i ojačate njenu obrambenu moć, kako biste  reventivno i aktivno djelovali na proces preuranjenog starenja.
Zvijezda vodilja svih linija od Germaine de Capuccini kompletno je renovirana za ženu današnjice. “Inteligentna” njega kože Nedostatak sna, stress, zagađenje UV zračenje i slično, dnevne su vanjske agresije na kožu. Slobodni radikali odgovorni su za sumoran izgled kože, bez čvrstoće sjaja i vitalnosti. Došlo je vrijeme da reaktivirate kožu i ojačate njenu obrambenu moć, kako biste preventivno i aktivno djelovali na proces preuranjenog starenja.
Pomoću dvaju ključnih elemenataive linije : citokina i kisika te ekskluzivnim naprednim kompleksom: MPC-Defense Complex funkcije stanica normalno se razvijaju, te se koža zahvaljujući tome može uspješno boriti protiv starenja. Prava skladišta molekularnog kisika inkapsuliranog u inovativnim ceramidima koji djeluju sa površine kože do njenih  ajdubljih dijelova , pomažući koži da sadrži optimalan nivo kisika i da izgleda pomlađeno i dezintoksicirano.

Djelovanje
EXCEL THERAPY O2 je suvremeno rješenje protiv starenja kože.
 Preventivno i aktivno djeluje protiv starenja kože boreći se učinkovito protiv ambijentalnog stresa.
 jača obrambenu moć kože
 daje koži kisik i time blistavost
 samoregulacija
 daje koži lica visoki nivo well-being-a.
Rezultati
Odmah su vidljivi i traju u vremenu. Koža poprima normalan, zdrav i mladenački izgled i poboljšava se u svim dimenzijama. Usporava se negativan utjecaj zagađenja i negativno  jelovanje sunčevih zraka. Usporava se stvaranje novih bora, lice ima drugi novi sjaj, a koža je meka i podatna, poprima vitalnost i savršeno je hidrirana. Koža ponovno otkriva well-being i savršenstvo u svim njegovim dimenzijama sa zdravijim i mlađim izgledom. Negativni utjecaj ambijentalnog stresa i sunca usporava se i znakovi starenja kao linije i bore, nedostatak komfora i sjaja, umanjuju se.
Od čega se linija sastoji:
1. Profesionalni tretman za rad u salonu
2. Kućna njega